Targul Taranului imbraca haine de primavara!

Locul desfasurarii: Muzeul Taranului Roman

Organizator: Slow Food Valahia Gusturilor Bucuresti

Targul Taranului imbraca haine de primavara!

Târgul Ţăranului va invita sa lasati iarna deoparte si sa imbracati haine de primavara! Pe 13 si 14 martie 2010 de dimineata devreme de la ora 9:00 pana spre dupa-amiaza, Târgul Ţăranului va asteapta, pe doua roti sau pe patru roti, dupa preferinta, la Muzeul Ţăranului Român, sos. Kiseleff, intrarea Monetăriei.

Branzeturi si afumaturi le stau alaturi, ca de obicei. Va puteti rasfata cu pastrama de rata din zona Botosaniului si afumaturi fragede ardelenesti de-ti lasa gura apa, o branza de capra cu seminţe de mac sau cu nuci (dupa preferinte) de la Criţ si-o branza de burduf intr-o haina fistichie de brad de la Fundata, sau un cascaval cu piper. Toate pe gustate, sa va reamintiţi gustul minunat al produselor tradiţionale!

Târgul Ţăranului organizat de Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman si partenerii sai, te asteapta sa-ti amintesti bucuria primaverii si mirosul copacilor ce stau sa infloreasca ! Vino sa gustam impreuna o bucatica de viata fara griji si sa golim un pahar cu suc de mere....pentru sanatatea sufletului !

Un proiect educational al Grupului de Iniţiativă Radu Anton Roman, Târgul Ţăranului este marca inregistrata la OSIM. Se desfasoara in cursul anului 2010, in fiecare week-end, sambata si duminica la ARK-Bursa Mărfurilor, în str. Uranus colţ cu vechea Cale a Rahovei, vis-à-vis de Piaţa de Flori Coşbuc, Bucureşti.

Oana Serghie
mail serghie.oana@yahoo.com

Despre GRUPUL DE INITIATIVA RADU ANTON ROMAN

Un proiect educational al Grupului de Initiativa Radu Anton Roman, Targul Taranului este marca inregistrata la OSIM. Se desfasoara in cursul anului 2009, in fiecare week-end, sambata si duminica la ARK-Bursa Marfurilor, in str. Uranus colt cu vechea Cale a Rahovei, vis-à-vis de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.

Participare: Intrare libera