Editura ALLFA lansează cartea Descoperă-ţi punctele forte cu Testul Clifton (StrengthsFinder)

BUCURESTI - 18 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura ALLFA lansează joi, 20 octombrie 2005, ora14.00, cartea Descoperă-ţi punctele forte cu Testul Clifton (StrengthsFinder) de Marcus Buckingham şi Donald O. Clifton. Lansarea va avea loc în librăria Diverta din Mall Vitan şi îi va avea ca invitaţi pe Viorica Ana Chişu (editor coordonator revista Capital), Miruna Mihăilescu (director executiv Centrul de Resurse şi Teste Psihologice), Augustin Frăţilă (Editura Allfa).

Cartea are la bază Testul Clifton, care poate fi accesat pe Internet şi care a fost făcut, până în prezent, de peste 1,5 milioane de persoane din întreaga lume. Acest instrument Gallup este disponibil în 14 limbi, inclusiv în limba română, pe site-ul www.strengthsfinder.com.
Acest program constă în 34 de “teme” principale cu mii de combinaţii posibile şi dezvăluie cea mai bună modalitate de a transforma aceste teme într-un succes personal şi un succes în carieră. Pentru a elabora acest program, Gallup a întreprins o minuţioasă şi îndelungată investigare a profilului psihologic a peste două milioane de persoane, cu scopul de a permite cititorilor să-şi identifice şi să-şi perfecţioneze aceste teme.
Astăzi, clienţii Gallup folosesc Clifton StrengthsFinder pentru a identifica talentele angajaţilor şi a-i ajuta pe aceştia să înţeleagă şi să-şi maximizeze aceste talente, transformându-le în puncte forte.
Fiecare carte conţine un număr unic de identificare, ce vă permite să accesaţi testul Clifton pe Internet. Acest interviu de pe Web vă analizează reacţiile instinctive şi, imediat după aceea, vă prezintă cele cinci teme care vă sunt proprii.

Despre Grupul editorial ALL

Grupul editorial ALL reprezintă cea mai dinamică afacere editorială din România. Grupul ALL reuneşte sub o singură siglă trei forţe editoriale: BIC ALL, ALLFA şi ALL EDUCAŢIONAL. Din 1997, Grupul editorial ALL este partenerul celui mai mare concern german in editarea de carte scolara – Cornelsen Verlag.
Gabriela Stan, coordonator marketing
402 26 91
gabistan@all.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-all/editura-allfa-lanseaza-cartea-descopera-ti-punctele-forte-cu-testul-clifton-strengthsfinder