“Stop dreaming / Start traveling” Descopera Europa cu GTS international

BUCURESTI - 10 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Turism

Sub sloganul “Stop dreaming / Start traveling” adresat tuturor elevilor, studentilor, tinerilor pana in 26 de ani si profesorilor, GTS international Romania initieaza campania “Descopera Europa”.

“Stop dreaming / Start traveling” Descopera Europa cu GTS international

Astfel, va oferim tarife incepand cu 69 de euro* pentru a calatorii in cele mai importante orase ale Europei (Madrid, Paris, Londra, Barcelona, Amsterdam, Roma, Milano, Bruxeles, Lisabona, Geneva, Copenhaga, Stockolm, Malaga, Venetia, Valencia, Florenta si multe alte destinatii).
* tariful nu include taxele de aeroport
* oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

In plus...
GTS International a negociat cu companiile aeriene, IN EXCLUSIVITATE, bilete de avion la TARIFE SPECIALE si conditii super-avantajoase pentru elevi, studenti, tineri pana in 26 de ani si profesori:
* Valabilitatea biletului 1 an de zile din momentul plecarii.
* Prima modificare de data gratuita, taxe mici pentru urmatoarele modificari si pentru anularea biletelor.
* Permit 'open return' - puteti alege GRATUIT data de intoarcere in timp ce va aflati la destinatie.
* Permit plecarea catre un oras si intoarcerea din altul.
* Se poate face un stop in orasele de schimbare a avionului fara costuri suplimentare.
* Biletele se pot anula GRATUIT in caz de refuz de viza pentru Statele Unite.

GTS international va pune la dispozitie un sistem performant de rezervare on-line a biletelor de avion. Acest sistem permite afisarea pretului in timp real pentru un bilet de avion si, in urma alegerii companiei aeriene preferate si a rutei dorite, se poate face o rezervare valabila pe numele pasagerului, cu confirmarea instantanee a tarifului.
Ulterior, pasagerul este contactat pentru a fi informat asupra metodelor de plata si de livrare a biletului de avion. Astfel, acest sistem permite tuturor sa primeasca biletul de avion acasa si, fara sa ajunga la agentie, sa beneficieze de cele mai mici preturi si cele mai flexibile conditii.
Adresa de internet a sistemului on-line de rezervari este http://gtrro.gtsint.cz/ .

Despre GTS international Romania

GTS international Romania este o agentie de turism cu capital 100% strain, acreditata IATA, specialist in turism pentru tineri, derulare programe Work and Travel, Internship, cursuri de limbi straine in Europa, cu experienta de peste 15 ani la nivel international. Agent autorizat pentru emitere legitimatii internationale de reduceri pentru studenti, elevi, profesori si tineri pana in 26 de ani, legitimatiile internationale ISIC, ITIC, IYTC . Mai multe detalii despre ofertele pentru tinerii, studentii si profesorii romani si straini puteti gasi pe www.GTSturism.ro si www.gotosua.ro

Razvan Tachescu

GTS international Romania
Bvd. Regina Elisabeta 54, Bucharest
Tel. 0040 21 313.45.45
Fax 0040 21 313.45.12
Mobil 0727 11 59 49
Email razvan.tachescu@gtsturism.ro
Book online at www.gtsturism.ro; www.gotosua.ro
info@gtsturism.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gts-international-romania/stop-dreaming-start-traveling-descopera-europa-cu-gts-international