Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania


Descrierea companiei Habitat for Humanity Romania

Despre Lafarge :
E singura companie din sectorul materialelor de construcţii aflată pe lista „celor mai durabile 100 de corporaţii din lume” în 2009. Lafarge este angajată să respecte principiile dezvoltării durabile de mulţi ani, urmărind o strategie care combină know-how-ul industrial cu performanţa, crearea de valoare, respectul pentru angajaţi şi culturile locale, protecţia mediului şi conservarea resurselor naturale şi energiei. In Romania, Lafarge activeaza cu toate liniile sale de
activitate: ciment, agregate, betoane, gips; are 40 de siteuri operationale, numara 1600 de angajati si in 2008 a fost intre primii 10 contributori la bugetul de stat din Romania.

Despre Habitat For Humanity:
Habitat for Humanity este o asociaţie creştin-ecumenică, non-profit, care a sprijinit în România mai mult de 1.500 de familii defavorizate aflate în nevoie de locuinţă, să se mute în case simple, decente şi sănătoase. Habitat for Humanity este o organizaţie activă în județele Bihor, Cluj, Argeș, Suceava, Bacău, Dolj, Constanţa, Prahova, Neamț şi Timiş. Familiile beneficiare lucrează la construirea propriilor locuinţe alături de voluntari români şi străini. Habitat a ajutat între 2005 şi 2008 peste 550 de familii din Bacău, Argeş, Galaţi şi Dolj, să-şi refacă locuinţele distruse de inundaţii. Companiile multinaționale și românești sunt principalii parteneri Habitat în România, alături de autoritățile locale ce alocă terenurile necesare construcțiilor. La nivel internaţional, Habitat a construit peste 300.000 de locuinţe în 92 de ţări, pentru un număr de peste un milion și jumătate de oameni nevoiaşi.
Habitat For Humanity Cumpăna, înfiinţată în anul 2006, a ajutat până acum 23 familii, schimbând sensul vieţii în bine pentru 83 de persoane. Dintre acestea, şapte familii se bucură acum de îndeplinirea unui vis, acela de a avea propria locuinţă. Cu sprijinul autorităţii locale, care a atribuit asociaţiei Habitat Cumpăna un nou teren în suprafaţă de 12.500 mp, în următorii ani 50 de familii vor beneficia de case decente şi sănătoase.

Comunicate Habitat for Humanity Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Habitat for Humanity Romania.