Cum a fost la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, HR

Miercuri, 22 mai, a avut loc a 6-a editie a conferintei HART HR Strategic a carei tema a fost „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”.
Evenimentul, moderat de Lucian Mindruta, a reunit 150 de persoane, antreprenori, manageri de top din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti in resurse umane si profesionisti in domeniul resurselor umane.

Conferinta HART HR Strategic

Conferinta HART HR Strategic

Printre speakerii evenimentului s-au numarat Ryan Ross, Vicepresedintele Hogan Assessment, Global Alliances SUA; Jarrett Shalhoop, Senior Consultant | Global Alliances Hogan Assessment SUA; Prof. Ken Harmon, Provost and VicePresident for Academic Affairs Kennesaw State University, Atlanta, Georgia – SUA; Vlad Bog, HR Director Microsoft Romania; Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale; Sergiu Negut, Senior Consultant Wanted Transformation Consultancy; Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting.

Pe agenda discutiilor au fost subiecte de o importanta si o actualitate substantiala pentru mediul de business actual:

- Care sunt ingredientele unui CEO performant? 

- Exista un singur prototip de CEO de succes sau vremurile si strategia organizatiei dicteaza de cine avem nevoie la varf?

- Leadership-ul toxic si cultura organizationala: cand punctele forte devin slabiciuni

- Ce ar trebui sa stie un CEO despre construirea de echipe inalt performante?

- Cum putem accelera succesul in leadership?

- Gen Y - Noua generatie de leadership

- Valorile echipei de top management si cultura organizationala: studiu de caz

Ryan Ross, Vicepresedintele Hogan Assessment SUA, prezent pentru prima data in Romania, a abordat in cadrul evenimentului subiectul legat de angajatii cu potential ridicat si care sunt cele mai bune practici pentru o selectie corecta si reusita a acestora. Care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere? Ross atrage atentia asupra a 5 puncte pentru a atrage talentele in organizatii: sa defineasca potentialul corect, sa identifice angajatii cu potential ridicat, sa foloseasca metode obiective in identificarea si masurarea potentialului, sa aiba grija la angajamentul acestora si sa dezvolte persoanele cu potential ridicat.

Jarrett Shalhoop, Senior Consultant | Global Alliances Hogan Assessment SUA, a vorbit in cadrul conferintei despre „Leadershipul toxic”. Leadership-ul este o forta motrica in performanta organizationala, atat pentru a realiza cu succes obiectivele companiei, cat si pentru a conduce catre esec. In timp ce, in mod natural, consideram ca leadershipul este o forta pozitiva, leadership-ul toxic poate distruge organizatiile. In prezentarea sustinuta la conferinta HART HR strategic, editia a 6-a, Jarrett Shalhoop a detaliat conditiile unui stil de leadership toxic, inclusiv profilul liderilor toxici, dinamica sub care se ridica la putere si fortele distructive pe care le poate dezlantui. Prezentarea a inglobat, de asemenea, si sfaturi practice pentru recunoasterea leadershipului toxic inainte ca acesta sa ajunga la apogeu intr-o organizatie.

Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, a adus in discutie impactul trasaturilor de personalitate si al valorilor unor CEO asupra stilului de leadership, dar si asupra culturii organizationale pe care acestia o construiesc. Totodata, a vorbit despre faptul ca valorile liderilor stau la baza filtrelor inconstiente ale acestora.

Prezentarile speakerilor din cadrul conferintei HART HR Strategic cu tema „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?” pot fi consultate accesand: http://www.hart.ro/ro/conferinta/editia-a-6-a-ceos-and-organizational-culture-what-makes-it-or-breaks-it/#&panel1-1

Pozele de la eveniment: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384209881697520.1073741838.179326695519174&type=3

Si pentru ca noi credem atat in stiinta, cat si hedonism, evenimentul s-a incheiat cu un moment aparte: o degustare de vinuri, oferita de Lacerta Winery.

 


Despre HART Consulting

HART Consulting activeaza pe piata locala din anul 2006, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelelor internationale Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza.

Taguri: hart cons
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hart-human-resource-consulting/cum-a-fost-la-a-6-a-editie-a-conferintei-hart-hr-strategic