„HR Breakfast Meeting - Instrumente de Evaluare in Selectia si Dezvoltarea Capitalului Uman”

Locul desfasurarii: Hotel Ambient Brasov

Organizator: HART Human Resource Consulting si BRUMM Consult

„HR Breakfast Meeting - Instrumente de Evaluare in Selectia si Dezvoltarea Capitalului Uman”

In data de 2 Octombrie 2008, la la hotel Ambient din Brasov, a avut loc intalnirea specialistilor de resurse umane pe tema: „HR Breakfast Meeting - Instrumente de Evaluare in Selectia si Dezvoltarea Capitalului Uman”.

Organizatori au fost HART Human Resource Consulting, reprezentant oficial in Romania al Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International, alaturi de partenerul local BRUMM Consult, distribuitor principal pentru zona Brasov.


De peste 25 de ani, Hogan Assessment Systems reprezinta prima alegere a specialistilor si managerilor de resurse umane in procesul de selectie si dezvoltare.

Organizatii din Top 500 Fortune au beneficiat de-a lungul timpului de ansamblul evaluarilor Hogan in procesul de atragere si dezvoltare a talentelor.Prin parteneriatul in Romania si Republica Moldova cu CCi Surveys International, HART Human Resource Consulting aduce pietelor locale solutii de diagnoza organizationala si individuala, precum si de managementul performantelor.


Intrunirea a adus impreuna peste 20 de specialisti in resurse umane si manageri din diferite companii de prestigiu din Brasov, care au discutat despre personalitate si performanta la locul de munca, leadership, cum si cand se realizeaza evaluarile in organizatii, cum selectam, dezvoltam si retinem angajatii talentati.Madalina Balan
Managing Partner
HART Human Resource Consulting
0722 217 717
madalina.balan@hart.ro
hogan@hart.ro
www.hart.ro

Participare: Intrare libera