15 -18 August 2013 “Targul verii” - Aurora Shopping Mall -Buzau.

Locul desfasurarii: Aurora Shopping Mall

Organizator: HELLO EVENTS

15 -18 August 2013 “Targul verii”  - Aurora Shopping Mall -Buzau.

Hello Events va invita in perioada 15 -18 August la “Targul verii” organizat la Aurora Shopping Mall din Buzau.

Cele mai frumoase oferte de bijuterii hand made realizate din macramé, dantela fina, catifea, matase, pasta fimo, lut, margele tip zwarovski, pietre semipretioase .

Veti gasi o varietate mare de coliere ,bratari si cercei din pietre semipretioase, ametist, opal,jad, citrin, angelin,onix,turcoaze, lapislazulis si cate si mai cate.

Dulciurile de casa vor fi la loc de cinste pentru o gustare delicioasa, veti gasi varietati de ciocolata de casa, cu nuca, biscuiti, combinatii de ciocolata alba si neagra, prajituri krant cu crema caramel, nuci umplute cu crema de rom, jeleuri parfumate dintr-o selectie de fructe si ….am mai scrie dar trebuie sa veniti sa vedeti.

Copii vor fi incantati de selectia de jucarii din lemn, unde vor gasi: masinute, trenulete si jucarii creative ce le vor pune mintea la miscare si cu care se vor distra in timpul liber.

Va asteptam cu drag la “Targul verii” ! Unde ? In Buzau, la Aurora Shopping Mall ! La parter, intrarea principala !

Intrarea este libera !

Confirmare pana la data: 14 august 2013