Hieroglifs Translations Romania participă la acţiunea caritabilă Policy Center for Roma

Locul desfasurarii: Romania

Organizator: Hieroglifs Translations Romania

Hieroglifs Translations Romania are plăcerea de a vă anunţa participarea la acţiunea caritabilă Policy Center for Roma and Minorities. Gianluca Falco – Director al Hieroglifs Translations Romania – speră că această acţiune va inspira şi alte persoane care vor să ajute în acest fel copiii lipsiţi de posibilităţi.

 

Gianluca a dobândit multe deprinderi în perioada în care a jucat baschet . A început la vârsta de 10 ani, şi opt ani mai târziu juca în liga italiană de juniori. Însă nu reuşitele profesionale pe care le-a obţinut au fost cele mai importante, cât cele personale – posibilitatea de a-şi cultiva spiritul de echipă, de a înfrunta problemele împreună cu coechipierii săi, de a se ajuta între ei şi de a-i respecta pe adversari. Acestea sunt deprinderile pe care Gianluca doreşte să-i înveţe pe copiii cu care se va întâlni în cadrul acţiunii caritabile. Toate acestea sunt şi deprinderi esenţiale de viaţă, ajutându-i însă şi pe cei care vor să joace baschet.

 

Gianluca vrea să încurajeze şi alte persoane să se implice în această acţiune caritabilă. Este o idee bună să ne gândim unde există copii care au nevoie de ajutor , şi în ce fel îi putem ajuta. Este esenţial să-i luăm de pe stradă şi să-i implicăm în sport , să-i învăţăm asemenea deprinderi. Mai presus de toate, ei se vor putea juca cu mingea într-un loc frumos, bine amenajat, aşa cum a existat până acum numai în visele lor.  

 

Dacă doriţi să ajutaţi sigur vă veţi întreba cum puteţi face asta, chiar dacă nu aveţi timp să daţi o mână de ajutor în mod direct, prin antrenament. Puteţi dona echipament, cum ar fi pantaloni scurţi, tricouri, pantofi, mingi şi coş uri de baschet de diferite înălţimi pentru vârste diferite. Dacă aveţi de gând să aruncaţi pantofii la gunoi, mai bine îi donaţi acţiunii caritabile Policy Center for Roma and Minorities.

Confirmare pana la data: 13 august 2012

Participare: Intrare libera