HAI LA SCOALA in Galeria Real

Locul desfasurarii: Galeria Real Berceni, Galeria Real Teodor Palady

Organizator: Galeria Real, High Level

In 22 septembrie 2012, orele 10:30-17:30 Galeria Real organizeaza evenimentul  “Hai la scoala !”, in Bucuresti (Berceni si Pallady), dar si in marile orase din tara : Arad, Baia Mare, Constanta (Sud si Nord), Cluj, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (Sud si Nord).

Copiii participanti la evenimentul Hai la scoala! vor petrece o zi de scoala distractiva in care vor asculta povesti interesante, vor colora si se vor distra impreuna cu prietenii lor.

 

La eveniment sunt asteptati toti parintii si copiii care doresc sa petreaca o zi cu cea mai lunga recreatie din acest an scolar la Scoala Veseliei in Galeria Real.

Pe parcursul evenimentului, pe copii ii asteapta o multime de concursuri , jocuri si multe surprize.

 

 „Hai la scoala este ocazia perfecta sa le aratam copiilor nostri lucrurile interesante pe care le pot afla la scoala intr-o modalitate vesela si relaxata.Copiii pun mereu intrebari de genul Ce este acesta? si De ce se intampla asa? iar evenimentul Hai la scoala ii va ajuta sa afle cateva dintre raspunsurile pe care le asteapta si sa priveasca scoala cu placere.Va asteptam sa petreceti impreuna cu Galeria Real inceputul scolii si sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna cu copiii nostrii” a declarat Ioana Pasca, director marketing Galeria Real.

Evenimentul este organizat de Galeria Real impreuna cu Agentia High Level si sustinut de partenerii sai : Bic, Banca Feroviara, Editura Rao, Reinert, Gradinita Bamboo si Radio ProFM

Confirmare pana la data: 22 septembrie 2012

Participare: Intrare libera