Prima piata farmaceutica online din Romania

Baia Mare - 15 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Medicamente de mii de lei expira în fiecare luna! O mulţime de bani pierduţi. Alte sume se duc la stat sub forma de taxe si impozite. Toate acestea duc la sucombarea sistemului farmaceutic romanesc.

Lunar, valoarea medicamentelor expirate la nivelul intregii tari este de mai multe miliarde de lei. Tocmai de aceea, a fost gândită o piaţă online dedicată farmaciilor: AgoraCentral (www.agoracentral.ro). Este prima de genul acesta din România. Piaţa se adresează celor peste 6000 de farmacii din ţară. Prin intermediul ei, farmaciile pot oferta medicamentele (pe baza denumirii comerciale sau a substantelor active) în exces, respectiv pot solicita produsele deficitare.
Membrii site-ului www.agoracentral.ro pot fi doar reprezentanţii farmaciilor român, astfel încât anunţurile (cererile/ofertele) vor fi făcute de către profesonişti, pentru profesionişti.
Cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe “http://www.agoracentral.ro/inregistrare” şi beneficiază de toate serviciile site-ului fără niciun cost, timp de 3 luni. Dintre beneficiile de care se bucură utilizatorii site-ului www.agoracentral.ro amintim: pot schimba medicamentele în exces şi să le obţină pe cele de care au nevoie, rentabilizează şi fluidizează fluxul vânzărilor medicamentelor mai greu vandabile, elimină pierderile lunare generate de medicamente expirate, măresc profitul semnificativ, intră într-o comunitate puternică şi nu în ultimul rând sunt independenţi faţă de factori externi.

Despre HoliSun srl

Mai multe detalii pe http://www.agoracentral.ro
Oliviu MATEI
AgoraCentral.ro
oliviu.matei@holisun.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/holisun-srl/prima-piata-farmaceutica-online-din-romania