Un nou soft marca HOLISUN - IntelliPrim - Intelligent Process and Information Management

Baia Mare - 9 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C

Doar unul din 20 de manageri pot fi in mijlocul afacerii atunci cand sunt, de fapt plecati. Conform unui faimos studiu sociologic, unul din cinci divorturi se datoreaza imposibilitatii managerilor de a impaca afacerile cu familia. Dureros pentru toti, mai ales atunci cand totul depinde de tine!

IntelliPrim Holisun

IntelliPrim Holisun

 Perfectiunea in dezvoltarea unui soft este atinsa nu cand nu mai e nimic de adaugat ci atunci cand nu mai e nimic de eliminat. 

Antoine de Saint-Exupéry

În luna august a fost realizat un studiu la care au participat 1141 de firme, din toate domeniile de activitate. Studiul a vizat problemele de management cu care se confruntă companiile româneşti. 

Întrebarea:  „Ce îmbunătăţiri consideraţi că sunt necesare în cadrul afacerii dumneavoastră?”, a avut patru variante de răspuns.

-          „Reducerea timpilor de execuţie”, variantă pentru care au optat 36% dintre respondenţi. Aceasta înseamnă că managerii nu sunt mulţumiţi cu timpii de producţie, cu alte cuvinte există timpi morţi care trebuie reduşi sau eliminaţi.

-          Cea de-a doua variantă de răspuns, aleasă de 26% dintre cei chestionaţi, a privit „Reducerea numărului de rebuturi şi neconformităţi”, adică produsele sau serviciile pe care le respinge clientul pentru că nu corespund cerinţelor lor iniţiale.

-          Pentru cea de-a treia opţiune, „Respectarea standardelor şi procedurilor de lucru”, au aplicat mai bine de jumătate dintre cei întrebaţi, respectiv 51%. Procedurile de lucru sunt descrieri cât mai precise a ceea ce se face şi a modului în care se face munca într-o firmă. Pentru fiecare poziţie sau post de lucru ar trebui să existe o procedură: cum se face vânzarea, cum se sudează, cum se face facturarea, cum se întreţin relaţiile cu clientul. Asta înseamnă că 51% dintre manageri consideră că nu se respectă procedurile de lucru sau că ele nu există. Asta e diferenţa între noi şi nemţi.

-          Cea de-a patra variantă şi ultima, „Monitorizarea şi controlul proceselor”, ar trebui să dea foarte mult de gândit angajatorilor români. 44% dintre respondenţi au recunoscut faptul că nu pot monitoriza activităţile din firmă.

O altă întrebare a chestionarului aplicat societăţilor comerciale a privit pierderile financiare pe care le înregistrează lunar datorită nerespectării procedurilor şi standardelor de lucru. Astfel, 57% dintre administratori au estimat că pierd lunar până în 1.000 de euro, 27% şi-au estimat pierderile finanicare între 1001 şi 5.000 de euro, iar 13% au depăşit această sumă.

În urma acestui studiu, HOLISUN  a dezvoltat aplicația „IntelliPRIM”, soft destinat managementului proceselor într-o companie. Denumirea provine de la „Intelligent Process and Information Management” pentru că oferă posibilitatea de gestiune nu doar a procedurilor, ci și a informațiilor. Managementul poate defini fluxurile de lucru și informațiile necesare la fiecare pas. Utilizatorii sunt obligați să urmeze pașii în ordinea definită. Mai mult, trebuie să completeze informații despre ceea ce fac, cu un efort minim. În acest fel se asigură respectarea unor standarde de lucru, trasabilitatea tuturor activităților și, în final, rezultă o serie de rapoarte și statistici indispensabile unei bune organizări, de exemplu evaluări și autoevaluări ale angajaților, ale fluxurilor de lucru, ale produselor neconforme.

Aplicația este compusă dintr-o serie de procese destinate tuturor departamentelor dintr-o firmă: vânzări, producție, financiar. Informația este introdusă o singură dată și este accesibilă tuturor celor cărora le este utilă. IntelliPRIM a fost gândită într-un mod flexibil și modular astfel încât poate fi adaptată oricărei companii cu efort minim și fără a fi necesare cunoștințe avansate. 

Despre Holisun SRL

Infiintata in 2001, Holisun a aparut pe piata romaneasca ca raspuns la cererea constanta a produselor software de inalta calitate.

Fenomenul globalizarii si interesul crescut al oamenilor de afaceri din tot mai multe tari au facut ca Holisun sa dezvolte parteneriate cu firme din Europa si America: Olanda, Franta, Italia, SUA, Canada, Romania. Partenerii nostri sunt atat companii private, cat si ONG-uri si institutii bugetare. Cu toti acesti parteneri avem colaborari stranse, cu rezultate excelente de ambele parti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/holisun-srl1/un-nou-soft-marca-holisun-intelliprim-intelligent-process-and-information-management