Hotelul Orizont din Predeal vă așteaptă cu o ofertă specială în această toamnă

Predeal - 7 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunță o ofertă de toamnă unică pe Valea Prahovei.
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Hotel Orizont Predeal

Hotel Orizont Predeal

Surpriza pe care Hotel Orizont Predeal a pregătit-o oaspeților săi în această toamnă pentru a beneficia de răsfățul total, într-un sejur în care să aibă tot confortul necesar este un VOUCHER CADOU cu valoarea de 250 lei, oferit automat pentru orice rezervare de minim 2 nopți, efectuată pe site-ul propriu. Această ofertă este valabilă pentru sejururile din perioada 8 septembrie – 8 octombrie și este destinată exclusiv celor care fac rezervări pe hotelorizont.ro

Voucherele vor fi valabile până la 8 octombrie 2015 și pot fi valorificate în cadrul Cramei Miorița sau în Mustăria Miorița.

Acest loc devenit tradiție pentru resort-ul de 4 stele din Predeal, Mustăria Orizont va găzdui primii oaspeți pe data de 8 septembrie și timp de o lună vă puteți delecta cu produse din cămara bunicii. Zilnic începând cu ora 12 vă așteaptă un grătar cu mici, pastramă, cârnați cu murături și must făcut pe loc. Fructele de toamnă, gustările din cârnați uscați și piperați, slănina, jumările, piciorușele de porc, zacusca, jambonul de porc, brânzeturile, păstrăvul afumat în cetină, cozonacul moldovenesc, papanașii și clătitele vor fi completate de taraful tradițional românesc prezent în fiecare seară de la ora 19. În fiecare sâmbătă vițelul la proțap va etala cultura culinară autohtonă către toți oaspeții care trec pragul restaurantului unde vechile rețete sunt reinterpretate și reașezate alături de aromele pierdute, aromele inventate, toate la un loc pentru a petrece un timp de calitate.

Restaurantul Miorița este un loc unde puteți face o călătorie prin tradiționala Românie, echilibrată și revelatoare, care vă face să vă simțiți pur și simplu bine.

Renovat complet, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție oricând la numărul de telefon 0268.455.150 sau pe adresa de e-mail office@hotelorizont.ro

Toate tarifele afișate în sistemul de rezervări al hotelului includ mic dejun, acces la SPA (piscină, 3 tipuri de saună, jacuzzi, cameră de gheață), internet Wi-Fi gratuit în tot hotelul și parcare gratuită și supravegheată.

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Despre Hotel Orizont Predeal

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-orizont-predeal/hotelul-orizont-din-predeal-va-a-teapta-cu-o-oferta-speciala-in-aceasta-toamna