Ghid de Preluare a Controlului in Orice Situatie.Si de Criza.

Locul desfasurarii: Cafeneaua HasHas Coffee&Lounge 2 din Popa Tatu 3

Organizator: Human Performance Developemnt International

Ghid de Preluare a Controlului in Orice Situatie.Si de Criza.

Sambata 13 Martie 2010 te invitam la HasHas in Popa Tatu 3, sa gasesti o abordare noua si cinstita a schimbarii, personale si profesionale.

Nu criza este vinovata pentru tot , si da, tu te poti schimba si adapta pentru a iesi castigator.Succesul este o variabila subiectiva, care de cele mai multe ori se regaseste in tine.

Alexandru Busila si Oana Tariceanu vor evidentia schimbarea intr-o alta lumina decat cea in care ai fost obisnuit sa privesti.

Nu iti vom vorbi despre schimbare din perspectiva unei organizatii, corporatii sau strategii, despre cum am reusit sa supravietuim ajustand diferiti parametri, ci iti vom expune o noua perspectiva: perspectiva ta in fata curentului si a dificultatilor.

Asa nu se mai poate!

Trebuie sa schimb ceva!

Dar ce?…Cum?…Acum?…

De maine, sau mai bine de luni!Vreau sa schimb… Stiu ce, stiu cum…

Dar nu am timp.Ma tem!

Daca ma schimb, nu voi ma fi eu.

Cine voi fi?Ei imi spun ca mi-ar prinde bine o schimbare.

Eu spun ca nu.

Au ei dreptate?

Eu am dreptate?E criza!

Asa spun unii…. simt si eu.

Criza nu poate face nimic pentru mine.

Nici ei nu pot face nimic pentru mine.

Dar eu pot?…Situatia s-a schimbat.

Paharul este pe jumatate gol.

Il beau si gata…Situatia s-a schimbat.

Paharul este pe jumatate plin.Schimbare; Timp; situatii de Criza (nu neaparat criza economica); Eu; Ei; Unii; Acum; Optimism; de Luni; Amanare; Pesimism; Intuitie; Incredere…

Iata cateva concepte si nu numai, pe care le regasim vrem nu vrem in viata fiecaruia dintre noi. Cu ele vom construi intrebari la care mai apoi vom incerca sa raspundem.

Vom invata sa pretuim timpul, sa intuim o situatie de criza si sa avem curajul sa o privim in ochii.

Vom invata sa schimbam pesimismul in optimism, teama in curaj, amanarea in actiune.

Vom invata despre Schimbare cand?; de ce?; cum?Cine este Alexandru Busila

Cine nu se mai poate considera copil se poate considera un om mort , este nr.1 din decalogul lui Alexandru Busila.Valorile si principiile fac de cele mai multe ori diferenta in situatii dificile, intre oameni.Oportunitatea este o variabila treacatoare si pe care nu te poti baza, insa consistenta este altceva.Este un client fidel.

Alexandru a absolvit Facultatea de Psihologie in urma cu 6 ani, si a continuat cu un Master de Terapie Cognitiv Comportamentala.A devenit intre timp si Formator Autorizat de CNFPA, si si-a inceput cariera de trainer atat in teambuildinguri, cat si in cursuri de comunicare, dezvoltare personala si coaching. Cosmote, ApaNova, Microsoft, Renault, sunt doar cativa din clientii sai pe partea de corporate, iar pe partea de voluntariat si-a donat timpul Fundatiei Leaders atat in teambuilding-uri cat si in diferite sesiuni ale echipei Leaders, sau ale proiectelor organizatiei.

Experienta lui a fost influentata de contactul si de cursurile lui Jim Bagnola.La 29 de ani cariera de trainer a mers mana in mana cu cea de terapeut, in aceasta directie Alexandru alocand peste 300 de ore de dezvoltare personala( terapie cognitiv comportamentala)

Alexandru este un trainer modern, proapat si inovativ, imbina cunostintele psihologiei cu mesajul ce urmeaza a fi transmis, intr-o forma neconventionala dar eficienta. Carisma, empatia si consistenta sunt doar cateva din elementele cu care a fost caracterizat in multele formulare de feedback folosite de-a lungul timpului.Cine este Oana Tariceanu.

Experienta de peste 15 ani in pozitii cheie de management si training, au adus-o pe Oana in pozitia unei persoane care iti poate spune multe despre schimbare.

Cariera ei , consolidata in industrii ca HORECA, Banci, Resurse Umane, Imobiliare, pe pozitii senioare de Director General,Branch Manager, Trainer sau sef al Departamentului de Resurse Umane , este presarata de multe intamplari, situatii dificile si reusite ale adaptarii si schimbarii.A condus echipe de la cateva persoane, pana la peste 100 de persoane , si a inregistrat rezultate in fiecare domeniu in care a activat.Care e secretul?

Oana este licentiata in Marketing, Trainer autorizat si absolvent al unui Curs de Project Management.

Cine este HPDI

Human Performance Development International este o companie romaneasca de consultanta, training si recrutare.Infiintata in 2001, HPDI il reprezinta cu success pe Jim Bagnola in Romania, in fata a mii de persoane, in 10 ani de activitate, si in fata a peste o suta de companii mari si foarte mari din Romania: Vodafone, Orange, Marriott, Hilton, Radisson , Siemens, Solectron, Flanco , Fundatia Leaders, Aiesec , etc. ( www.jimbagnola.com)

Cine este LeadersInfiintata in urma cu 10 ani, Leaders este organizatia ce respira Leadership in cea mai pura forma.Peste 100 de evenimente de leadership, transformarea intr-o intreprindere sociala eficienta ce se autosustine din servicii nu din sponsorizari, cele mai cunoscute scoli de leadership cu valori autentice din Romania, inovatie , adaptabilitate si o echipa redutabila in spatele tuturor acestor rezultate reprezinta foarte putin din varful icebergului.

Costul participarii este de 95 de Lei, fara TVA.Include programul de training , gustare , cafea si ceai, si un certificat de participare.

Programul se va desfasura de la 10 la 16, sambata 13 Martie , la cafeneaua HasHas din Popa Tatu, nr3.

Pentru inscrieri va rugam contactati-ne pe petru@hpdi.ro sau 0723250355.

Pacuraru Petru

Despre HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INTERNATIONAL S.R.L.

Infiintata in 2001, Human Performance Development International (HPDI) furnizeaza solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si teambuilding. Reprezentanti ai lui Jim Bagnola in Romania, asiguram evenimente de tip open si cursuri personalizate pentru partenerii nostri, companii mari din tara si strainatate .Ulterior, am dezvoltat servicii anexe de consultanta de tip business to business.

Participare: Intrare libera