3 tipuri de lant de drujba si modelele cu care acestea sunt compatibile

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip General in Industrie

Niciun motoferastrau din lume, indiferent cat de performant ar fi si de la ce brand renumit la nivel international ar proveni, nu poate functiona la capacitate maxima fara lantul de drujba potrivit.

www.Generalmotor.ro

www.Generalmotor.ro

Tocmai de aceea, in articolul de fata, vom vorbi despre trei tipuri de lanturi produse de suedezii de la Husqvarna, cu care acestia isi echipeaza unele dintre cele mai puternice motoferastraie din oferta lor.

Motoferastraiele Husqvarna se remarca prin trei calitati principale: sunt mai putin daunatoare pentru mediu, ofera utilizatorilor, fie ei amatori sau profesionisti, mai multa flexibilitate si siguranta, dar si o functionare sigura si fara fir.

In plus, ele sunt dotate cu unele dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic modele de lant de drujba. Fiecare dintre acestea are particularitati si caracteristici speciale, dupa cum vom vedea in continuare.

Inainte de a trece in revista modelele cu care se lauda cei de la Husqvarna, trebuie sa stii ca in oferta magazinului Roco Piese gasesti peste 50 de tipuri de lant de drujba.

Acestea sunt compatibile cu zeci de modele de motoferastrau, inclusiv de la Husqvarna si Stihl, si pot fi achizitionate la preturi cu reduceri de pana la 30%. Revenind, iata cele trei rezultate ale ingeniozitatii scandinave pe care ti-am promis ca ti le prezentam:

1. Lantul de drujba X-CUT C85 Chisel 3/8" 1,5 milimetri (pret: 1.790 de lei)

Acest lant este dedicat exclusiv profesionistilor din domeniul pomiculturii si silviculturii, in producerea sa fiind utilizate cele mai noi tehnologii disponibile in aceasta industrie, dar si un control riguros al calitatii.

Modelul X-CUT C85 Chisel 3/8" se remarca printr-o ascutime de lunga durata, o durabilitate superioara si eficienta maxima in taiere. El a fost creat pentru maximizarea rezultatelor obtinute, dar totodata si pentru a obtine cel mai mic timp de oprire posibil. Mai mult, lantul iti permite obtinerea unor costuri mai mici, dar si a unei sigurante de invidiat.

Pas: 3/8"
Canelura: 1,5 milimetri
Echipare: Chisel, 5,5 milimetri
Se potriveste cu modelul: 572 XP

2. Lantul de drujba X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325" 1,3 milimetri (pret: 1.790 de lei)

Iti vine sa crezi sau nu, lantul de drujba X-CUT SP336 Semi chisel PIXEL .325" este primul conceput si dezvoltat integral de suedezii de la Husqvarna. Si nu oriunde, ci in localitatea cu acelasi nume! Astfel, designul si caracteristicile lantului au fost optimizate, iar eficienta atinsa s-a apropiat de nivelul maxim posibil.

Pas: .325"
Canelura: 1,3 milimetri
Echipare: Bumper drive link, Semi chisel

3. Lantul de drujba X-CUT S93G Semi chisel 3/8" mini 1,3 milimetri (pret: 1.550 de lei)

Acest lant a fost creat indeosebi pentru expertii in curatarea arborilor tineri, pentru care este nevoie de o ingrijire speciala. Modelul X-CUT S93G Semi chisel 3/8" mini se remarca prin netezimea taieturii, necesitatea redusa de reglaje, riscul scazut de deteriorari si ascutimea durabila. Astfel, se obtin o manevrabilitate imbunatatita si o eficienta sporita de taiere.

Pas: 3/8" mini
Canelura: 1,3 milimetri
Echipare: Bumper drive link, Semi chisel, 4 milimetri.