Ai prea multi invitati la nunta? Apeleaza la serviciul de inchirieri microbuze

BUCURESTI - 28 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Toata lumea stie ca organizarea unei nunti nu este o treaba usoara. Una dintre problemele cele mai solicitante este cea a transportului invitatilor. Pentru ca este foarte posibil ca unii dintre acestia sa nu aiba masini personale, trebuie sa te gandesti la o solutie de transport rapida, sigura si eficienta, mai ales daca acestia vin din alte orase. Exista mari sanse ca invitatii din alte regiuni sa intampine dificultati in a gasi biserica, starea civila sau locatia petrecerii de nunta. Asadar, pentru a nu risca sa ajunga prea tarziu, cel mai recomandat este sa inchiriezi microbuze pentru acestia.

Ai prea multi invitati la nunta? Apeleaza la serviciul de inchirieri microbuze
 inchirieri microbuze 

FocusRent

Dupa ce imparti invitatiile de nunta si primesti confirmarile participantilor, ai deja un numar estimativ de invitati pentru care va trebui sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri microbuze.

Pasul urmator este sa faci rezervarile necesare si sa inchei un contract cu compania de inchirieri microbuze . In contract trebuie sa fie stipulate toate detaliile importante: ora venirii la nunta, traseul parcurs, numarul de persoane transportate, ora plecarii de la nunta. Rezervarea microbuzelor trebuie sa fie facuta cat mai curand posibil si este recomandat ca, inainte cu cateva zile de nunta, sa mai ai o discutie cu compania de inchirieri microbuze pentru a fi sigur ca totul este in regula.

In acest sens, poti apela cu incredere la serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent, companie cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

In anii sai de activitate, FocusRent a oferit clientilor care au apelat la serviciul de inchirieri microbuze, ocazia de a intra rapid in posesia unui vehicul ideal pentru evenimente speciale, precum nuntile sau botezurile.

De ce sa iti inchiriezi un microbuz de la FocusRent

Serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent ofera numeroase beneficii, printre care cele mai notabile sunt promptitudinea si seriozitatea cu care sunt tratati clientii acestei companii. Pe langa acestea, FocusRent mai ofera si: taxe si asigurari auto incluse (RCA, CASCO, rovinieta), plin de combustibil, precum si inlocuirea gratuita a vehiculului in caz de avarie. Mai mult, nu se impune nicio limita de kilometri! De asemenea, optional, FocusRent iti poate pune la dispozitie si un sofer personal pentru microbuz, contra-cost.

Siguranta clientilor este extrem de importanta pentru FocusRent, acest lucru reflectandu-se in faptul ca microbuzele din flota sa nu sunt mai vechi de 5 ani si sunt supuse intotdeauna unei inspectii tehnice riguroase inainte sa fie inmanate clientilor.

Ce modele de microbuze exista in oferta FocusRent?

FocusRent iti pune la dispozitie prin intermediul serviciului de inchirieri microbuze doua modele performante: Mercedes Vito si VW Transporter, ambele fiind spatioase si confortabile. Mercedes Vito ┼či VW Transporter reprezinta cea mai buna optiune in materie de confort si siguranta, mai ales pentru un eveniment atat de important precum nunta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/ai-prea-multi-invitati-la-nunta-apeleaza-la-serviciul-de-inchirieri-microbuze