Ce vestiare metalice sa alegi, in functie de specificul mediului in care vor fi folosite

BUCURESTI - 24 decembrie 2018

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vestiarele metalice sunt obiecte de mobilier destul de specifice, folosite in special in institutii, companii sau business-uri care presupun ca angajatii sau clientii sa poarte o vestimentatie anume si, prin urmare, trebuie sa dispuna de un loc in care sa se schimbe si sa isi depoziteze hainele de strada.

Officeclass.ro

Officeclass.ro

Spre exemplu, aceste articole de mobilier pot fi regasite pe santier, in restaurante, spitale, mall-uri, unitati militare, dar si in sali de fitness, la piscina si in studiourile foto sau de pictura. Asadar, putem conchide ca este nevoie de vestiare metalice oriunde trebuie ca oamenii sa se schimbe si sa isi pastreze hainele intr-un loc sigur, usor accesibil pentru ei, insa greu accesibil pentru cei din exterior.

Avand in vedere utilizarile diverse, daca ai nevoie sa cumperi vestiare metalice, trebuie sa fii atent la forma, dimensiunile si compartimentarea acestora, pentru a fi sigur ca faci alegerea potrivita pentru situatia in care te afli. In continuare, iti prezentam patru tipuri de astfel de obiecte de mobilier disponibile in oferta OfficeClass, magazinul online de papetarie si birotica nr. 1 din Romania:

1. Vestiare metalice cu bancuta. Acestea sunt recomandate persoanelor care isi schimba garderoba de cel putin doua ori pe zi, intrucat bancutele ofera un confort sporit. In plus, aceste articole de mobilier pot fi prevazute si cu:

- bara pentru umerase si carlig;

- polita in partea superioara;

- structura dintr-un cadru de teava sudata, cu picioruse din plastic pentru protejarea podelelor.

2. Vestiare metalice superventilate, cu perete despartitor. In cazul in care ai nevoie sa separi hainele curate de cele murdare, spre exemplu pe santier, intr-un restaurant sau intr-un atelier auto, ai nevoie de acest model de vestiare. Pe langa peretele despartitor si ventilarea eficienta, gratie gaurilor suplimentare din partea centrala, ele iti ofera si urmatoarele avantaje:

- usi dublu ranforsate;

- raft cu bara pentru umerase, in partea superioara.

3. Vestiare metalice de forma dulapurilor casetate. Acestea sunt recomandate in special pentru scoli, intrucat compartimentarea lor faciliteaza depozitarea materialelor didactice si a obiectelor personale. Aceste vestiare sunt prevazute cu casete, in care elevii isi pot depozita ghiozdanele, cartile, caietele si schimburile pentru ora de sport, dar si cu:

- sistem de inchidere cu 2 chei;

- suport de eticheta pe usa;

- maner prevazut cu gaura pentru lacat.

4. Vestiare metalice cu 2 usi Z. Nu in ultimul rand, aceste modele te ajuta sa economisesti spatiu si sa depozitezi obiectele personale cat mai eficient. Cele doua cusete pot fi folosite atat pentru haine si incaltaminte, cat si pentru scule sau echipament tehnic.

La OfficeClass, gasesti vestiare metalice cu urmatoarele specificatii:

- numar de usi: intre 1 si 30;

- numar de polite: intre 1 si 8;

- dimensiuni: de la 300 x 500 x 1.800 mm la 1.175 x 700 x 2.200 mm;

- culoare: albastru, galben, gri, portocaliu, rosu, verde;

- cu sau fara picioare metalice;

- pret: de la 460 de Lei.