Cel mai simplu si rapid mod de a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda

BUCURESTI - 2 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Daca esti sofer, cu siguranta stii ca, atunci cand traversezi celebrul pod peste Dunare de pe Autostrada Soarelui, trebuie sa achiti o taxa.

Taxadepod.ro

Taxadepod.ro

Taxa de Pod Fetesti - Cernavoda variaza intre 13 Lei si 91 de Lei pentru o trecere, in functie de autovehiculul pe care il conduci, dupa cum urmeaza:

1) Vehicule cu cel mult 8+1 locuri si maximum 3,5 tone:

- o trecere: 13 Lei;

- doua treceri: 26 de Lei;

- 20 de treceri: 208 Lei;

2) Vehicule cu cel mult 23 de locuri si maximum 12 tone:

- o trecere: 47 de Lei;

- doua treceri: 94 de Lei;

- 20 de treceri: 818 Lei;

3) Vehicule cu mai mult de 23 de locuri, peste 12 tone si maximum 3 axe:

- o trecere: 64 de Lei;

- doua treceri: 128 de Lei;

- 20 de treceri: 1.114 Lei;

4) Vehicule de peste 12 tone si cu minimum 4 axe:

- o trecere: 91 de Lei;

- doua treceri: 182 de Lei;

- 20 de treceri: 1.584 de Lei.

Circulatia fara achitarea taxei de pod Fetesti - Cernavoda constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Cuantumul amenzii este de minimum 10 ori si de maximum 20 de ori contravaloarea taxei pentru tipul de autovehicul condus. Spre exemplu, daca detii un autoturism si nu platesti taxa de pod, esti pasibil de o amenda cuprinsa intre 130 si 260 de Lei.

Site-ul taxadepod.ro, autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere), iti permite sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda online, fara taxe suplimentare. Taxadepod.ro ofera servicii 100% gratuite catre companiile private sau de stat atat din Romania, cat si din strainatate.

Pentru a achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda, nu trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul taxadepod.ro; este suficient sa faci urmatorii pasi:

1) Alege metoda optima de plata. Poti opta pentru plata prin card bancar sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash la banca).

2) Introdu datele tale si ale autovehiculului. Introdu detaliile de facturare (persoana fizica sau persoana juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare si seria de sasiu) si detaliile clientului taxadepod.ro: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

3) Bifeaza "Accept termeni si conditii".

4) Apasa "Plateste".

Daca ai ales sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda prin card bancar, factura va fi emisa si trimisa pe adresa de e-mail specificata dupa primirea confirmarii de plata de la procesatorul de plati online. Daca ai optat pentru transfer bancar, factura va fi emisa dupa confirmarea creditarii contului companiei care administreaza taxadepod.ro cu suma transferata. Factura fiscala va fi transmisa exclusiv pe e-mail. Optional, o poti primi acasa sau la serviciu, prin curier rapid cu plata la destinatar, dar numai daca exista o solicitare scrisa in acest sens.

Daca alegi sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda pe site-ul taxadepod.ro, datele tale sunt in siguranta. Nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata pe serverele taxadepod.ro , acestea fiind introduse direct in sistemele procesatorului de plati online autorizat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cel-mai-simplu-si-rapid-mod-de-a-plati-taxa-de-pod-fetesti-cernavoda