Energia negativa, o necunoscuta pentru cei care poarta bratari cu 7 chakre!

BUCURESTI - 13 decembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social

In societatea actuala, sursele de energie negativa sunt multiple: de la ceea ce emit oamenii din jur, in permanenta stresati, nervosi sau dezamagiti, la nelinistea provocata de situatia generala, economica si mai ales sanitara. Cu atat mai mult devine necesara purtarea unor bijuterii precum bratari 7 chakre care, pe langa avantajele estetice, ii ofera purtatorului si protectie.

www.Ezera.ro

www.Ezera.ro

Bratara Aisha iti ofera calmul de care ai nevoie!

Aisha este cadoul potrivit pentru o persoana draga sau chiar pentru tine insati, daca doresti sa iti oferi energia pozitiva, calmul si increderea in sine asociate cu purtatea unei bratari 7 chakre.

Este vorba despre un accesoriu ajustabil, cu un snur pe care se afla cate o piatra pretioasa asociata cu fiecare dintre cei 7 centri energetici ai corpului omenesc. Astfel, fiecare chakra primeste energia necesara, iar fiecare domeniu al vietii tale incepe sa functioneze echilibrat.

De exemplu, agatul rosu, asociat cu centrul energetic aflat la baza coloanei, sporeste forta vitala si siguranta de sine, in timp ce chihlimbarul, aflat in relatie cu a doua chakra, sporeste creativitatea si, de asemenea, poate fi de real folos pentru a-ti spori puterea de seductie.

Bratara Thalia cu pietre vulcanice si Copacul vietii

Simbolurile utilizate pentru bratari 7 chakre sunt, la randul lor, extrem de importante. Copacul vietii, de exemplu, este un simbol cunoscut in mai multe religii si traditii spirituale, unanim apreciat pentru virtutile sale care protejeaza starea de sanatate si apara de orice energie negativa.

Bratara in sine este realizata din pietre naturale de lava vulcanica. Aceasta materie deosebita, iesita din adancurile planetei pe care locuim, inmagazineaza energii uriase si este considerata sangele Pamantului. Prin urmare, pietrele realizate din lava intaresc legatura cu natura si se afla in deplina armonie cu simbolul sacru al Arborelui Vietii.

Iar influenta benefica nu se opreste aici! Pandantivul este inconjurat de cele 7 cristale asociate celor 7 centri energetici de baza ai corpului nostru spiritual. Ochiul de tigru, de pilda, asociat celei de-a treia chakre, sporeste curajul si ne ajuta sa ne afirmam chiar si in situatii mai dificile. In schimb, piatra regelui verde, in armonie cu centrul energetic din dreptul inimii, ne ajuta sa atragem iubirea.

Bratara Ariadne, cu difuzor pentru uleiuri esentiale

Aceasta bijuterie deosebita te ajuta in mai multe feluri. Cu ajutorul ei, poti sa beneficiezi si de virtutile vindecatoare si protectoare ale uleiurilor esentiale, intr-un mod cat se poate de simplu. Pui doua picaturi de ulei esential pe margelele de roca vulcanica, iar acesta este absorbit in cel mult doua minute.

Pe langa aroma uleiurilor esentiale, sunt prezente, datorita cristalelor, si toate beneficiile oferite de bratari 7 chakre. Turcoazul, asociat cu al cincilea centru energetic, sprijina comunicarea si ii ajuta inclusiv pe cei emotivi care trebuie sa vorbeasca in public.

Lapis lazuli, asociat cu chakra cu numarul sase, accentueaza puterea de concentrare si intuitia, permitandu-ti sa iei cele mai bune decizii, indiferent de complexitatea situatiilor cu care te confrunti. Ametistul, care energizeaza cea mai inalta chakra, din crestetul capului, atrage cea mai puternica energie de protectie si il conecteaza pe purtator la energii extrem de fine, care inlatura orice negativitate.

In magazinul online Ezera.ro poti gasi mai multe modele de bratari 7 chakre, care te vor ajuta sa tii departe energia negativa si sa iti manifesti calitatile la potential maxim.