Iata care sunt avantajele unui fiset metalic intr-un birou

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip General in Retail

Indiferent de domeniul de activitate, fie ca ai o agentie mica sau conduci o companie, biroul este locul unde ne petrecem o buna parte din zi. Asadar, biroul este o reflectie a ceea ce suntem, pe langa impactul pe care il are asupra productivitatii.

www.Viamond.ro

www.Viamond.ro

Modul in care ne organizam are o influenta semnificativa asupra modului in care lucram, asupra performantei la locul de munca si asupra carierei noastre pe termen lung. De aceea, un fiset metalic este una dintre cele mai bune alegeri pentru a pastra documentele si actele importante in ordine si siguranta.

Primul lucru pe care il ai de facut este sa sortezi toate documentele de pe birou, in functie de importanta fiecaruia. Foloseste un sistem de etichetare placut si eficient din punct de vedere vizual. De asemenea, alege bibliorafturi, mape sau dosare pentru a mentine totul organizat. Apoi urmatorul pas este sa achizitionezi un fiset metalic unde sa iti depozitezi toate documentele importante.

Spre deosebire de alte materiale, cum ar fi lemnul sau plasticul, un fiset metalic este mult mai rezistent, gratie calitatii materialelor si procesului de fabricatie. Daca esti in cautarea unui fiset metalic, trebuie sa iei in considerare avantajele pe care ti le ofera. Iata care sunt acestea:

Sunt rezistente si fabricate din materiale de calitate
Datorita materialelor de calitate, un fiset metalic are o durata de viata indelungata, dar fara experienta necesara este posibil sa il deteriorezi incercand sa il asamblezi singur. De aceea, pentru a evita eventualele neplaceri, alege intotdeauna produsul gata asamblat.

Oricand esti in cautarea unui fiset metalic de calitate superioara, trebuie sa stii ca printre cele mai rezistente piese de mobilier se regasesc cele de la Viamond.ro. Avand o structura solida din tabla de otel profilata, rafturile acestor fisete metalice rezista la greutati foarte mari, fara a se degrada.

Compartimentare in functie de nevoile tale
Ideal pentru depozitarea bibiorafturilor tale de la birou, un fiset metalic este special compartimentat si vine dotat cu 2, 3, 4 rafturi sau cu seif.

Sistem de siguranta
Un fiset metalic este prevazut cu un sistem de inchidere cu cheie standard sau balamale interne anti-furt ce contribuie foarte mult la cresterea sigurantei si, implicit, a confortului celui care il foloseste. De asemenea, in functie de spatiul de care dispui, poti opta intre un fiset metalic cu usi batante, glisante sau pliabile.

Rezistenta la caldura
In cazul in care spatiul de lucru este predispus la foc, depozitarea documentelor prezinta mai multa siguranta si incredere daca este folosit un fiset metalic. Acesta este dotat cu fante de aerisire, vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune.

Printre alte avantaje ale unui fiset metalic, se mai numara si:
• Robustete;
• Costuri reduse;
• Protectie impotriva daunatorilor.

Astfel, pentru a depozita in siguranta documentele importante, analizeaza cu atentie ofertele si reducerile pe care ti le poate oferi Viamond.ro si alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Mai mult decat atat, vei beneficia de livrare si asamblare gratuita, vouchere si multe alte surprize. De asemenea, acum ai posibilitatea sa platesti in rate fara dobanda.

Taguri: fiset metalic