Incepe primavara cu zambet! Coroane si fatete dentare in 1 ora la dr. Leahu

BUCURESTI - 7 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Din aceasta primavara, zambeste mai increzatoare in fortele proprii, gratie celor mai moderne tratamente de estetica dentara, cu ajutorul carora te vei bucura de dinti albi, perfect aliniati, care nu vor fi deosebiti de dintii naturali.

Incepe primavara cu zambet! Coroane si fatete dentare in 1 ora la dr. Leahu

In clinicile dr. Leahu, timpul pacientilor nostri este extrem de valoros si mereu incercam sa le venim in intampinare cu proceduri si tratamente stomatologice moderne, rapide si nedureroase. Iar de aici, investitia in cel mai bun aparat pentru coroane si fatete dentare, CEREC CAD/CAM, a reprezentat o prioritate.

Cu alte cuvinte, oricine ne trece pragul si are nevoie de coroane sau fatete dentare se poate bucura de rezultatul final in doar 1 ora, dar poate vedea si cum functioneaza tehnologia care le va reproduce, cu precizie macrometrica, restaurarea de care au nevoie. Si, cel mai important aspect, cu ajutorul acestei tehnologii computerizate, perfect integrate in fizionomia fiecarui pacient, se salveaza mai multa structura dentara decat prin preparatiile conservatoare, cu un rezultat foarte aproape de natural.


Cum functioneaza tehnologia in realizarea de coroane si fatete dentare

La 29 de ani de la aparitia lui CEREC CAD/CAM, acum disponibil in premiera in clinicile stomatologice dr. Leahu, acesta reprezinta standardul cel mai inalt de calitate in realizarea de coroane si fatete dentare. Sistemul ii permite medicului sa realizeze lucrari dentare fara metal – coroane dentare totale pe dintii frontali si laterali, coroane dentare partiale, fatete dentare si incrustatii, intr-o singura programare.

Toate restaurarile efectuate cu ajutorul sistemului CEREC CAD/CAM sunt realizate din blocuri ceramice de cea mai inalta calitate, disponibile in numeroase culori, potrivite fiecarui caz in parte. In functie de culoarea utilizata, medicul coace si glazureaza coroana sau fatetele dentare pentru a ajusta transparenta, asigurandu-se ca se vor potrivi perfect cu restul danturii.

CEREC CAD/CAM reprezinta cea mai rapida cale de a obtine un zambet estetic si complet functional, rezultatul fiind de mare fidelitate datorita partilor componente ale sistemului:

1. Scanner: acesta reprezinta partea care transforma imaginile preluate din cavitatea orala in date ce urmeaza a fi procesate de computer;

2. Softul specializat proceseaza datele preluate de scanner si ajuta la conceperea restaurarilor, conform campului protetic;

3. Unitatea de productie (de frezare) transforma datele procesate in produsul finit, respectiv coroane si fatete dentare, din blocurile ceramice slefuite de cele 3 – 5 axe de frezare, prin proces umed sau uscat;

Studiile realizate in peste 40 de tari la nivel mondial au aratat ca tehnologia CEREC CAD/CAM pentru realizarea de coroane si fatete dentare ofera duritate si durabilitate comparabile cu restaurarile din aur.
In plus, aceasta tehnologie de varf nu inseamna doar preturi mai mici pentru pacienti, ci si grabirea executiei de coroane si fatete dentare la doar 1 ora.

 

Fatetele dentare realizate cu CEREC CAD/CAM

Fatetele dentare traditionale sunt o metoda minim invaziva de a obtine un zambet estetic si de a-i reface pe cei fisurati, sparti, cu modificari de culoare sau prost aliniati, schimbandu-le forma, culoarea si pozitia.

Avantajul unui tratament cu fatete dentare realizat cu CEREC CAD/CAM consta nu doar in rapiditate, cat si in faptul ca pot fi realizate fatete dentare inlay si onlay. Inlay-urile si onlay-urile sunt alternative cosmetice, mai rezistente decat obturatiile fizionomice obisnuite si mai conservatoare (pastreaza mai mult din dinte).

 

Coroanele dentare realizate cu CEREC CAD/CAM

Coroana dentara reface un dinte cu distructie mare sau se aplica pe un dinte sanatos, cand acesta devine stalp pentru o punte dentara, necesara pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Coroana dentara cu CEREC CAD/CAM va fi realizata intr-o culoare foarte asemanatoare dintilor naturali, avand o functie estetica, dar si functionala, pentru a asigura o muscatura corecta.

 

Clinicile dr. Leahu recomanda coroane si fatete dentare cu CAD/CAM pentru:

- coroane dentare de acoperire – pe dinti vitali, pe dinti scurti, devitalizati
- fatete dentare ceramice
- punti dentare de pana la 4 elemente
- coroane si fatete dentare gata in doar 1 ora
- rezistenta superioara in timp a coroanelor si fatetelor dentare realizate
- rezultatele sunt foarte aproape de natural
- nu mai este necesara realizarea unor lucrari provizorii care se pot deteriora repede si pot fi incomode
- coroane si fatete dentare realizate din material biocompatibil, fara continut de metal
- minim invaziv - reducerea minima a structurii dentare.

Despre iAgency

Agentie de marketing online din 2008. Suntem specialisti in optimizare SEO, pentru motoarele de cautare. Iti vom oferi cea mai buna strategie de business