Investeste in potentialul tau! Inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti!

BUCURESTI - 7 decembrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

De cate ori nu ai auzit ca „este loc de mai bine”? Aceasta observatie este facuta adesea de cei din jurul tau, insa nu poate fi incadrata la categoria de sfaturi din moment ce nu ofera nicio solutie concreta la diferitele aspecte pe care le-ai putea imbunatati in viata ta.

www.Successacademy.ro

www.Successacademy.ro

A venit momentul sa faci o schimbare si sa te inscrii la cursurile unei scoli „altfel”, care aduce informatii de ordin teoretic si practic, menite sa ii ajute pe tineri sa raspunda la intrebarile „cine sunt eu” si „cum pot proceda pentru a face bine acolo unde ma aflu”. Este vorba despre Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business.

Success Academy ofera cursuri dezvoltare personala copii (11-14 ani) si adolescenti (15-18 ani), menite sa vina in completarea programei traditionale. Din acest motiv, Academia este considerata o „altfel de scoala”, care le ofera tinerilor skill-urile de care au nevoie pentru a reusi sa obtina cariera mult dorita.

Descopera, in continuare, doar cateva aspecte care definesc Success Academy, un concept unic in Romania.

Invatarea experientiala

In cadrul acestor cursuri dezvoltare personala copii si adolescenti, participantii iau parte la o metoda inovativa si eficienta de predare, cunoscuta drept invatarea experientiala.

• Cum functioneaza? Metoda de predare pune accent pe jocuri, experimente, exercitii de grup si alte exercitii interactive, prin care cursantii descopera mai multe atat despre ei insisi, cat si despre cei din jur.
• Care sunt avantajele? Multumita acestui stil de predare, toate informatiile sunt stocate in memoria de lunga durata. Astfel, tinerii pot accesa oricand tot ce au invatat in cadrul acestor cursuri dezvoltare personala pentru copii, indiferent daca este vorba de incredere de sine, relationarea cu cei din jur, gandire critica si multe altele.

Atingerea unui nivel avansat de engleza

Cursantii Success Academy sunt impartiti pe grupe in functie de doua criterii: varsta si nivelul de engleza. Care este explicatia? Orice tanar de succes trebuie sa stapaneasca la perfectie aceasta limba straina, motiv pentru care unul dintre obiectivele Academiei este sa ii ajute pe tineri sa gandeasca si sa se exprime cu lejeritate in engleza.

Din echipa de traineri Success Academy, fac parte si profesori ilustri de engleza, care ii ajuta pe cursanti sa dobandeasca increderea de sine si cunostintele necesare pentru a atinge un nivel avansat de engleza.

Consiliere constanta, individuala

Trainerii cu experienta de la Success Academy sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual, de lunga durata, care nu poate fi completat in absenta unei structuri bine puse la punct. Din acest motiv, inca din momentul in care esti interesat de inscrierea la cursuri de dezvoltare personala pentru copii sau adolescenti, echipa Success Academy iti sta la dispozitie cu sfaturile si raspunsurile de care ai nevoie.

In timpul anului de studiu, fiecare cursant primeste feedback individual, iar parintii sunt informatii cu privire la evolutia tinerilor. Odata ce ai absolvit cursurile Academiei, trainerii iti vor oferi recomandari pentru viitorul tau personal si profesional.

Acestea sunt doar cateva motive care ar trebui sa iti demonstreze ca viitorul tau incepe la Success Academy! Daca nu vrei sa ajungi unul dintre cei care ofteaza retoric ca „e loc de mai bine”, investeste chiar acum in potentialul tau si afla cum sa devii mai bun cu ajutorul acestor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti!