Marturiile celor care au incercat ulei de canabis in lupta contra anxietatii

BUCURESTI - 4 octombrie 2019

Comunicat tip General in Sanatate

Anxietatea este una dintre cele mai cumplite boli moderne, iar efectele pe care le poate avea asupra organismului uman sunt absolut devastatoare. Practic, in momentul unui atac de panica, corpul nostru se inchide din punct de vedere functional, inducand o stare paralizanta. Cel mai rau este ca, de cele mai multe ori, nu stim ce anume provoaca acest atac si nici cum sa trecem mai repede peste el. Din fericire, insa, exista o solutie testata, iar aceasta presupune utilizarea uleiului de canabis.

www.CBDLife.ro

www.CBDLife.ro

Numit si ulei CBD, dupa canabidiol, compusul organic care intra in componenta sa, acest produs are exclusiv efecte benefice asupra corpului uman si nu prezinta niciun efect advers. Printre beneficiile pe care ni le aduce uleiul de canabis se numara reechilibrarea organismului si reinstaurarea starii generale de bine a acestuia. Tocmai din acest motiv, substanta este folosita in tratarea a numeroase stari si afectiuni, de la insomnii si oboseala cronica, la epilepsie si chiar cancer, ale caror dureri si efecte le diminueaza.

In acest articol, ne vom referi insa la ulei de canabis drept remediu eficient pentru anxietate. Si cum nu exista modalitate mai buna prin care te poti convinge de efectele acestei substante, ti-am pregatit in continuare cateva recenzii ale clientilor unui magazin online de specialitate, care au folosit-o in lupta impotriva "inamicului ascuns". Iata ce au declarat acestia dupa o perioada relativ scurta de utilizare:

"Am ales sa incerc uleiul de canabis dupa ani de lupta cu anxietatea si insomniile. Mi-a fost recomandat de persoane apropiate, care au avut rezultate pozitive. Dupa aproape doua saptamani de utilizare, pot spune ca starea mi s-a imbunatatit considerabil, chiar nesperat. Recomand fara ezitare!" - Ana M.

"Am cumparat ulei CBD cu o concentratie de 10% pentru a trata depresia si starile anxioase. Am simtit imbunatatiri dupa a treia zi de consum. Ma gandesc ca data viitoare sa il cumpar pe cel cu o concentratie de 15%. Recomand produsul tuturor celor care isi doresc un tratament natural al depresiei, in locul unuia alopat" - Daniel P.

"Am luat acest ulei de canabis cu scopul de a lupta cu atacurile de anxietate de care sufar de cinci ani si care s-au agravat foarte tare in ultimele luni. De-a lungul timpului, am incercat numeroase remedii medicinale si terapeutice, care nu prea au dat rezultate. Acest ulei efectiv m-a socat prin eficienta sa si chiar sunt foarte multumita! (...) Sunt super fericita ca l-am descoperit, l-am incercat si sigur o sa il folosesc inca mult timp" - Simona C.

"Vreau sa precizez ca sunt un tip sceptic de felul meu si nu cred in medicamente, substante sau licori minune. Review-ul vine la 24 de ore de cand am luat prima oara in viata mea ulei de canabis, iar dozajul a fost de 3 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa. Premisele: stresul si anxietatea cat China de mari. Rezultatul dupa prima noapte? Am dormit ca un bebelus. Nici nu mai stiu de cat timp nu am mai dormit asa de bine. Sunt mult mai calm si mai focusat, am condus masina si motocicleta fara probleme de concentrare. Gustul este mai bun decat uleiul de ricin sau uleiul de peste" - Radu F.

Taguri: ulei de canabis