O vacanta de legenda: cele mai bune oferte de cazare in Bran

BUCURESTI - 12 februarie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Zona Bran este situata la 29 de kilometri de orasul Brasov, fiind o destinatie foarte apreciata in turismul romanesc. Pasunile intinse de pe dealurile de aici se inalta inspre Muntii Piatra Craiului, iar traditiile populare, precum olaritul sau incondeiatul oualor, sunt inca la fel de raspandite ca la inceput.

www.Christiantour.ro

www.Christiantour.ro

Iata ce obiective poti vizita dupa ce ajungi si cum sa alegi oferta de cazare Bran potrivita!

Castelul Bran
Acest castel este pe lista multor turisti straini care ajung in Romania, datorita legendei lui Dracula si a istoriei pe care o prezinta. Initial, cladirea a fost construita ca cetate medievala de aparare. De-a lungul timpului, aceasta a avut, insa, parte de modificari. Astfel, in anii ‘20, a devenit locuinta Reginei Maria.

In aceeasi perioada, s-au realizat diverse lucrari de restaurare, astfel ca renumitul castel s-a transformat intr-un muzeu dedicat unei colectii unice de arta si mobila. Dormitorul este refacut in totalitate dupa fotografii, iar usile sunt cele din anul 1693.

Majoritatea pieselor din interior reprezinta copii fidele ale originalelor, existand o sala speciala unde se afla peste 50 de obiecte de tortura medievala. Cat despre terasa din exterior, aici poti servi supe si deserturi delicioase.

Pestera Liliecilor
Aceasta este o pestera situata pe teritoriul unei localitati cu acelasi nume. Desi nu este amenajata in mod special pentru turisti si nu toti cei care aleg o oferta de cazare in Bran vin sa o vada, aceasta a devenit foarte cunoscuta de catre localnici.

Se gaseste la o altitudine de 950 de metri si adaposteste numeroase specii de lilieci, unele fiind nemaiintalnite in alte parti ale lumii. De asemenea, pestera este protejata de lege si are statut de monument natural national.

Satul Moeciu de Sus
Acest sat reprezinta destinatia ideala pentru cei care au avut o zi lunga si vor un moment de relaxare in inima naturii prin intermediul ofertelor de cazare Bran . Linistea din zona impreuna cu aerul proaspat si mancarurile create special pentru vizitatori asigura un mediu ospitalier si o frumusete montana deosebita. Localitatea Moeciu de Sus se afla la o altitudine de 1,000 de metri si are numeroase animale domestice.

Un obiectiv turistic cunoscut de aici este reprezentat de Cheile Gradistei. Acestea impresioneaza atat prin peisajele care le inconjoara, cat si datorita formei pe care o au. In apropierea lor se afla cascada La Chisatoare, aceasta fiind considerata o rezervatie bio geologica naturala.

Pe malul paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa care se revarsa in cascade de 15-20m. In plus, exista si un restaurant, care a devenit foarte cunoscut in intreaga lume dupa ce a fost prezentat pe Discovery. Moara construita in interiorul sau il face deosebit, aceasta fiind pusa in miscare de raul de munte care trece pe aici.

Unde gasesti cele mai bune oferte de cazare in Bran?
Daca iti doresti sa vizitezi peisajele montane din Romania, o excursie cu cazare in Bran este una dintre cele mai bune optiuni. Cu toate acestea, este necesar sa alegi o oferta care sa se incadreze in bugetul disponibil.

Daca iti doresti sa faci lucrurile mai simple, contacteaza o agentie de turism de top, asa cum este Christian Tour. Alege o locatie apropiata de obiectivele care te intereseaza si asigura-te ca faci rezervarea din timp, pentru a te bucura de o experienta de vis!