Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro lanseaza prima scoala de SEO din Romania - JediSeoSchool.ro

BUCURESTI - 6 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Ai un business online si vrei sa afli cum poti obtine mai multa vizibilitate in motoarele de cautare, mai mult trafic organic si o rata de conversie mai mare? Sau esti pur si simplu pasionat de SEO si marketing online si vrei sa iti construiesti o cariera in domeniu? Pentru toti cei care vor sa stapaneasca "forta Google", Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro, a lansat prima scoala de SEO din Romania, JediSeoSchool.ro!

https://www.jediseoschool.ro/

https://www.jediseoschool.ro/

Scoala de SEO isi va deschide portile pentru prima promotie de specialisti SEO in februarie 2019, propunand o abordare diferita decat cursurile de SEO obisnuite. Cursantii vor beneficia de o pregatire la un nivel mult mai avansat, modulul de curs desfasurandu-se pe o perioada de 2 luni de zile, cu o frecventa de 3 zile pe saptamana.

Cursul este structurat pe 4 directii sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:

1) Optimizare On-Page
2) Optimizare Off-Page si linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului in online - brand awareness

Pentru fiecare dintre cele 4 directii, cei inscris i vor avea parte de un curs SEO complet care va include atat informatii teoretice cat si aplicatii practice, precum si seminarii cu invitati-supriza care au nume grele in mediul online romanesc. Pe parcusul celor 2 luni de curs, participantii vor primi inclusiv teme pentru acasa, iar la terminarea acestuia, fiecare cursant va primi o diploma de absolvire impreuna cu un calificativ care va evalua modul in care acesta a absorbit cunostintele. De asemenea, absolventii care demonstreaza skill-uri si calitati aparte vor avea posibilitatea de a deveni parte din echipa iAgency.ro, una din cele mai cunoscute agentii de marketing online si SEO din Romania.

Cand incepe prima promotie JediSeoSchool si cum ma pot inscrie?

Prima promotie a cursului incepe pe 4 februarie 2019 si se termina pe 27 martie 2019. Inscrierile se fac in perioada 1 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019, direct pe site-ul www.jediseoschool.ro. Locurile sunt limitate la 12 cursanti, asadar cei care vor sa prinda un loc trebuie sa se grabeasca!

Profesorul scolii de SEO va fi insusi Ovidiu Joita, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti de SEO si marketing online din Romania. Ovidiu a sustinut prezentari, seminarii si masterclass-uri la mai multe evenimente de online din Romania si din strainatate, activand cu succes in acest domeniu de 15 ani. Anul acesta, iAgency.ro, agentia SEO pe care o conduce, a implinit 10 ani de activitate.

“Imi doresc sa cresc piata online romaneasca prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri. Acestia vor putea face diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa. Imi doresc sa gasesc acesti oameni “sclipitori”, care vor implementa cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante brand-uri din online.”, sustine Ovidiu.