Securizeaza-ti casa si biroul cu sisteme de alarma si camere de supraveghere de la Seku.ro

BUCURESTI - 16 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

In prezent, securizarea locuintei, a bunurilor sau a sediului afacerii tale nu mai reprezinta un moft, ci o reala necesitate. Ca sa simti ca detii controlul absolut asupra sigurantei tale si sa poti preintampina tot felul de evenimente neplacute, trebuie sa iti asiguri bunurile folosind cele mai performante solutii de securitate, preventie si control.

Sisteme de supraveghere - Seku.ro

Sisteme de supraveghere - Seku.ro

Magazinul online Seku.ro este orientat atat catre nevoile persoanelor fizice si ale asociatiilor de locatari, cat si catre nevoile companiilor si multinationalelor. De-a lungul timpului, compania a castigat increderea clientilor datorita seriozitatii, a promptitudinii serviciilor si a calitatii sistemelor de supraveghere si securitate comercializate.

Pentru ca locuinta si afacerea ta sa fie complet protejate, este nevoie sa le dotezi atat cu camere de supraveghere , cat si cu sisteme de alarma . Una dintre primele intrebari pe care politia ti le adreseaza in cazul nefericit al unui jaf este: "Aveti un sistem de supraveghere video montat?". Fii prevazator si asigura-te ca, intr-o astfel de situatie, raspunsul tau va fi intotdeauna: "Da".

Instalarea unor camere de supraveghere de la Seku.ro reprezinta primul pas pentru mentinerea sigurantei celor dragi, mai ales atunci cand nu esti prin preajma. Aceste dispozitive contribuie la descurajarea criminalitatii si iti asigura un grad sporit de securitate pentru linistea ta. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, daca raufacatorii incearca sa iti jefuiasca locuinta sau biroul, vei avea o dovada inregistrata si o vei putea folosi pentru a identifica persoanele care au intrat prin efractie.

Pe de alta parte, sistemele de alarma oferite de Seku.ro iti ofera protectia pe care ti-o doresti atat acasa, cat si la locul de munca. Prin functionarea in paralel, un sistem de supraveghere video si un sistem de alarma nu lasa nicio sansa raufacatorilor, indiferent cum ar planui acestia sa intre pe proprietatea ta si indiferent ce ar planui sa sustraga de acolo.

Seku.ro ofera doua tipuri de sisteme de alarma: wireless si prin cablu. Sistemele de alarma wireless sunt mai usor de instalat, chiar si de catre persoanele care nu au experienta in acest domeniu, si au un design modern, care se integreaza in orice tip de interior. Pe de alta parte, sistemele de alarma prin cablu trebuie montate de profesionisti, insa acestea nu prezinta riscul unor interferente sau al pierderii conexiunii la internet.

Pe site-ul Seku.ro gasesti cea mai variata gama de solutii de preventie, securitate si monitorizare, cum ar fi: kit-uri si camere de supraveghere video, sisteme de alarma, dar si camere spion, sisteme de detectie incendiu, senzori de miscare, automatizari si IT&C, potrivite atat pentru casa, cat si pentru birouri sau spatii comerciale.

Indiferent care ar fi nevoile tale, pe Seku.ro gasesti produse realizate de branduri de top, la preturi foarte accesibile. In plus, daca nu stii ce sa alegi sau ce solutii ti se potrivesc, iti oferim consultanta gratuita, ca sa ai certitudinea ca ai facut o investitie inteligenta. De asemenea, beneficiezi si de transport gratuit la comenzile care depasesc 299 de Lei. Daca utilizezi produse profesionale de la Seku.ro, cum ar fi camere de supraveghere, sisteme de alarma sau de detectie incendiu, vei simti ca nu a fost niciodata mai usor sa fii in siguranta!