Te vei intoarce alt om! Iata cum sa te bucuri de o cazare in Baile Olanesti!

BUCURESTI - 10 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Efectele unei vacante reusite nu se observa doar in timpul sejurului propriu zis, ci si in momentul in care te intorci acasa, in starea ta de spirit si in energia pe care ai dobandit-o.

Daca vrei sa ai parte de un sejur din care te vei intoarce „ca nou”, rezerva cu incredere una dintre ofertele de cazare in Baile Olanesti puse la dispozitie de Christian Tour, agentia de turism care ii ajuta pe romani sa planuiasca vacantele la care au visat dintotdeauna, de unde se intorc cu bateriile reincarcate.

www.Christiantour.ro

www.Christiantour.ro

Probabil ca te intrebi de ce ar trebui sa optezi pentru una dintre ofertele de cazare Baile Olanesti. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt beneficiile pe care le va aduce in viata ta una dintre cele mai populare statiuni balneoclimaterice din Romania!

Baile Olanesti – un loc de legenda

Statiunea Baile Olanesti este situata la 18 kilometri de orasul Ramnicu Valcea, la o altitudine de 459 de metri. Legenda sustine ca puterea curativa a apelor din zona a fost descoperita si apreciata inca din vremea Imperiului Roman. Pana in ziua de astazi, au fost pastrate relicve din piatra care demonstreaza trecerea romanilor prin aceasta zona.

Statiunea a fost atestata oficial pentru prima data in anul 1527. De asemenea, Baile Olanesti sunt mentionate si de catre conducatorul Revolutiei de la 1821, Tudor Vladimirescu, care vizita acest loc alaturi de alti boieri si capitani.

Aici vei gasi tratamentul de care ai nevoie!

Cei care opteaza pentru una dintre ofertele de cazare in Baile Olanesti nu ajung doar intr-un loc de poveste, ci au parte de tratamente „ca la carte”, direct din sursele naturale din zona. Indiferent care este afectiunea cu care te confrunti, aici vei gasi remedii eficiente, care te vor pune din nou pe picioare.

Aer proaspat si peisaje fermecatoare!

Cei care se confrunta cu diferite probleme de sanatate stiu ca un tratament adecvat include si imbunatatirea starii psihice prin relaxare si mult timp petrecut in natura. Din acest punct de vedere, alegerea unei oferte de cazare in Baile Olanesti este extrem de avantajoasa.

Printre activitatile pe care le poti intreprinde odata ce ai ajuns in acest loc, se numara si o plimbare pe Aleea Izvoarelor, cunoscuta drept „sufletul statiunii”. Minunata alee traverseaza principalele izvoare de apa din zona, urmarind cursul Raului Olanesti.

Oricand doresti, poti face un popas pe una dintre bancile umbrite de copaci pentru a admira in tihna Cascada si Podul de lemn, precum si alte peisaje minunate. La cativa pasi de Alee, vei descoperi plaja improvizata pe malul raului, un loc deosebit, unde localnicii isi petrec zilele de vara.

Ai parte de cele mai avantajoase preturi!

Nu in ultimul rand, ar trebui sa alegi una dintre ofertele de cazare Baile Olanesti datorita preturilor convenabile pe care agentia Christian Tour ti le-a pregatit. Te poti caza la pensiuni si hoteluri de top, care iti vor pune la dispozitie facilitati speciale, precum acces la piscinele exterioare si interioare ori in centrul de spa si wellness.

Acceseaza acum platforma online a agentiei Christian Tour si pregateste-te pentru o vacanta din care te vei intoarce alt om!