Vrei sa divortezi, dar partenerul tau refuza? Un cabinet de avocat din Iasi te poate ajuta!

Iasi - 10 februarie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Juridic

Uneori, oricat de mult ti-ai dori si ai incerca, mariajul nu mai functioneaza. Nu mai exista armonie in casa, asa ca tot ce iti doresti este sa desfaci casatoria.

www.Avocatiasiduhnea.ro

www.Avocatiasiduhnea.ro

In ultimul an, numarul divorturilor s-a dublat in Romania. Cuplurile au fost nevoite sa petreaca mai mult timp impreuna, in casa, iar lucrurile pe care le-au descoperit la partener nu au fost pe placul lor. Pandemia a scos la iveala punctele slabe ale relatiilor, motiv pentru care multi soti au decis sa mearga pe drumuri separate.

In cazul in care si tu iti doresti sa divortezi, dar partenerul tau nu este de acord, nu trebuie sa te ingrijorezi, ci sa apelezi la un cabinet de avocat din Iasi. Acesta te va ajuta sa inchei divortul in termeni favorabili tie si copiilor tai, daca este cazul.

Iata motivele pentru care poti divorta, chiar daca partenerul tau refuza:

- daca raporturile dintre tine si el sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila;
- daca separarea dintre voi dureaza de cel putin 2 ani;
- daca starea ta de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

Pentru a divorta fara acordul sotului tau, trebuie sa dovedesti cauzele care au provocat distrugerea relatiei de cuplu. Este important sa convingi instanta ca dorinta de a divorta este bazata pe fapte solide si nu este temporara.

De ce sa contactezi un cabinet de avocat din Iasi in cazul divortului fara acord?

1. Te bucuri de consiliere specializata

Este usor sa spui ca divortezi, dar atunci cand procesul incepe, lucrurile nu mai sunt atat de simple. Un divort te poate afecta mult pe plan emotional, iar suferinta resimtita iti poate influenta deciziile. Atunci cand lumea iti este data peste cap, este greu sa te poti concentra si sa privesti lucrurile obiectiv, astfel incat sa iei cele mai bune hotarari.

De aceea, este recomandat sa apelezi la un cabinet avocat Iasi. Un specialist in Dreptul Familiei va prelua cazul tau, iti va oferi consiliere specializata si te va ajuta sa treci mai usor la un nou capitol din viata ta. Mai mult decat atat, in cazul in care ai si copii, vei avea garantia ca drepturile lor vor fi respectate.

2. Nu mai trebuie sa redactezi/completezi documentele juridice

Divortul poate fi mai greu decat te astepti! Pe langa incarcatura emotionala, procesul de divort vine la pachet si cu o multime de documente de redactat si completat, iar atunci cand nu detii cunostinte juridice, ai o multime de intrebari fara raspuns.

In cazul in care vei contacta un cabinet de avocat din Iasi, vei scapa de aceasta operatiune dificila. Avocatul va intocmi toate actele necesare procesului de divort si se va asigura ca nu va neglija niciun aspect relevant.

3. Beneficiezi de reprezentare juridica

Daca partenerul tau nu vrea sa semneze actele de divort, va trebui sa apelezi la instanta pentru a desface casatoria. Avocatul te va reprezenta din punct de vedere juridic si va folosi toate resursele pe care le are la dispozitie pentru a te ajuta sa obtii un rezultat favorabil tie si copiilor tai.

In concluzie, ca sa desfaci casatoria in termeni optimi, ai nevoie de ajutorul unui cabinet avocat Iasi , precum www.avocatiasiduhnea.ro. Specialistii se vor dedica cazului tau si te vor ajuta sa depasesti mai usor momentul divortului!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/vrei-sa-divortezi-dar-partenerul-tau-refuza-un-cabinet-de-avocat-din-iasi-te-poate-ajuta