Iesiri

Definitie Iesiri

Rezultatele finale ale transformarii factorilor de productie, bunurile economice. Acestea se exprima in unitati fizice, unitati conventionale si in unitati valorice.Iesirile sunt in functie de cantitatea si calitatea factorilor de productie folositi, ca si de eficienta cu care acestia sunt utilizati. Expresia matematica a acestei relatii este cunoscuta drept functie de productie.Se poate ca iesirile sa nu coincida cu bunurile care genereaza utilitate. Astfel de iesiri ar putea avea preturi zero sau negative de piata. A spune ca un produs are pret negativ inseamna ca beneficiarii ar fi dispusi sa plateasca pentru a se lipsi de el ori sa li se plateasca pentru a-l accepta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Iesiri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Iesiri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Iesiri. Definitiile termenilor despre Iesiri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Iesiri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Iesiri.