incubox

Comunicate de presa si evenimente pe tema incubox

 • incubox. INCUBOX, Fatada de 2800 mp din policarbonat, Makroplast, Aluterm Group

  incubox

  Bucuresti - 25 noiembrie 2013

  Comunicat de KADRA TECH SRL

  În acest an Municipiul Timişoara finalizează proiectul “Infrastructură regională de afaceri şi inovare în sectorul IT&C” demarat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 (REGIO). Acest proiect va sprijini iniţiativele antreprenorial ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , it&c , regio , makroplast , policarbonat , fatada , aluterm , incubox , incubator

  Vezi toate comunicatele de presa despre incubox

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul incubox.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la incubox. Informatiile despre incubox cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul incubox, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la incubox, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.