iNES Group aduce televiziunea live pe smartphone si tableta!

BUCURESTI - 21 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Incepand din 21 ianuarie, iNES Group, cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, pune la dispozitia clientilor sai noul serviciu de continut video multiscreen, iNES MobileTV.

iNES Group aduce televiziunea live pe smartphone si tableta!

iNES MobileTV consta intr-un pachet de canale tv transmise live pe baza unei conexiuni de internet si este livrat pe echipamente mobile de tip IOS, Android si Windows Mobile: smartphone si tableta.

Utilizatorii iNES MobileTV vor beneficia de un confort sporit datorita portabilitatii continutului vizionat, dar si de un acces facil la informatie in real time, pe mai multe tipuri de device-uri mobile. Serviciul multiscreen va fi oferit gratuit clientilor iNES IPTV, fiind o alternativa la formele traditionale de vizionare tv.

"Lansarea solutiei iNES MobileTV completeaza strategia companiei noastre indreptata catre cresterea beneficiilor pentru abonati. Ne consolidam astfel pozitia de lider de piata in materie de calitate a serviciilor si a facilitatilor de vizionare tv si intampinam nevoia crescanda a utilizatorilor privind formele alternative de consum de informatie televizuala.", a declarat Dl. Ioan Irina - Director de Vanzari iNES GROUP

iNES MobileTV conecteaza rapid utilizatorii la informatie si divertisment si propune noi forme de acces la continut tv pe cele mai utilizate dispozitive mobile la ora actuala, smartphone si tableta.

Despre iNES GROUP

iNES GROUP ofera servicii de telecomunicatii B2B: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center. Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica, cu peste 185 de canale tv in grila de programe  si cel mai mare numar de canale HD de pe piata. iNES IPTV face parte din pachetul iNES Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ines-group/ines-group-aduce-televiziunea-live-pe-smartphone-si-tableta