iNES Live își extinde Grila de canale și oferta 4K

BUCURESTI - 26 martie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

iNES Live, noul serviciu de televiziune online prin aplicație lansat în August 2023 de către iNES GROUP, numără acum peste 100 de canale în fiecare dintre cele 3 pachete – iNES Live Basic, iNES Live Plus și iNES Live Premium. În plus, platforma introduce două noi canale – Museum 4K și MyZen 4K – devenind serviciul online cu cele mai multe canale 4K.

Cele mai multe Canale 4K prin Aplicație

Cele mai multe Canale 4K prin Aplicație

 [...] Evoluția naturală a fost extinderea ofertei de canale și iată că astăzi, toate cele trei pachete iNES Live depășesc 100 de canale TV, punând accentul pe calitatea ridicată a imaginii, HD și 4K. [...] Adăugând două noi canale 4K în grilă, aplicația iNES se situează pe primul loc în difuzarea de conținut TV premium online. 

Marius Ionescu – Director General, iNES GROUP

Peste 100 de canale TV în toate pachetele

iNES Live continuă promisiunea serviciilor iNES de televiziune - programe originale din toate domeniile la o calitate superioară a imaginii și noutăți permanente. Grila iNES Live se extinde, oferind o experiență de vizionare diversificată. Abonații se pot bucura acum de peste 100 de canale în pachetul iNES Live Basic, peste 120 de canale în pachetul iNES Live Plus și peste 140 de canale în pachetul iNES Live Premium.

Cele mai multe canale 4K online

Păstrând accentul pe experiența de vizionare, iNES adaugă constant canale noi din diverse categorii de interes. Pe lângă canalele consacrate, Love Nature 4K și Stingray Festival 4K, oferta iNES Live cuprinde acum și Museum 4K și My Zen 4K, cu programe din artă și stil de viață, devenind serviciul TV cu cele mai multe canale 4K difuzate prin aplicație. Cele două noi canale 4K sunt disponibile și în celelalte servicii rezidențiale de la iNES - iNES IPTV și iNES Smart.

La lansarea pe piață, serviciul iNES Live a adus la nivel național, prin conexiunile locale la Internet, prin tehnologia OTT (Over The Top), conținutul specific și funcțiile unice de la iNES. Enumerăm aici vizionarea TV fără Set-Top-Box (STB) și fără cabluri, inclusiv prin Wi-Fi, Grila TV structurată pe Categorii Tematice, vizionarea multi-screen pe Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, vizionarea cu o singură telecomandă, sunet Dolby de mare acuratețe și sistemul audio multi-language. Toate, cu cea mai bogată grilă de canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online.

"Lansarea serviciului iNES Live anul trecut a marcat un pas important pentru iNES, extinderea serviciilor de televiziune la nivel național. Evoluția naturală a fost extinderea ofertei de canale și iată că astăzi, toate cele trei pachete iNES Live depășesc 100 de canale TV, punând accentul pe calitatea ridicată a imaginii, HD și 4K.

Abonații din toată țara pot accesa acum funcțiile unice de la iNES prin conexiunile proprii la Internet, alături de conținut valoros la cea mai mare rezoluție. Adăugând două noi canale 4K în grilă, aplicația iNES se situează pe primul loc în difuzarea de conținut TV premium online. Continuăm pe trend-ul ascendent în dezvoltarea funcțiilor și a ofertei de conținut, așa încât vom reveni curând cu noutăți în serviciile iNES.”, declară dl Marius Ionescu – Director General, iNES GROUP.

Despre iNES Live

iNES Live a fost dezvoltat de către iNES GROUP pentru distribuția programelor TV la nivel național, prin intermediul conexiunilor proprii la Internet ale abonaților, folosind tehnologia OTT (Over The Top). iNES Live este un serviciu de tip multi-platform și multi-screen, accesibil prin aplicația iNES pe dispozitive de tip Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent.

Serviciul este disponibil sub forma a trei pachete - iNES Live Basic, iNES Live Plus și iNES Live Premium - pe un număr de până la maximum 3 dispozitive pentru o singură locație și poate fi accesat de pe platforma dedicată prin crearea unui cont de client.

Despre iNES GROUP

iNES GROUP activează de 30 de ani pe piața de telecomunicații din România cu servicii B2B și B2C. Pe aria București și Ilfov, pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, telefonie IP, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc.), soluții dedicate XaaS și Wholesale.

Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă pachete de servicii precum iNES IPTV (televiziune IP, internet de mare viteză, telefonie fixă), primul și cel mai performant serviciu IPTV lansat în România, și iNES Smart (televiziune prin aplicație și internet de mare viteză), ambele cu peste 200 de canale unice într-o singură grilă, peste 140 de canale HD, mai multe canale 4K/UHD și funcții premium de vizionare. La nivel național, iNES oferă serviciul de televiziune prin aplicație – iNES Live – distribuit prin tehnologie OTT prin conexiunile locale la Internet ale abonaților.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ines-group/ines-live-isi-extinde-grila-de-canale-si-oferta-4k