iNES GROUP anunță testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

BUCURESTI - 14 decembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

iNES GROUP anunță în decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, în rețeaua proprie.

iNES GROUP anunță testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!
 Ne-am propus să fim primii care oferă clienților posibilitatea de a experimenta acasă cea mai inovatoare tehnologie TV a momentului, și anume televiziunea 4K. Finalizând testele pentru 4K/UHD, iNES GROUP se detașează încă o dată de ceilalți furnizori de pe piață prin avansul tehnologic pe care-l deține încă din 2005, odată cu lansarea primului serviciu IPTV din România. Din 2016, clienții iNES IPTV se vor bucura de o claritate și o fidelitate a imaginii TV mult superioară. 

dl. Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

iNES GROUP anunță în decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, în rețeaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibilă pentru clienții iNES în cursul anului 2016.

Compania își menține astfel pozitia de lider și pionier în domeniul distribuției de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV. Noile servicii de televiziune 4K/UHD vor fi disponibile prin conexiunile gigabit furnizate pe fibră optică, prin tehnologie GPON.

Tehnologia 4K/UHD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a semnalului Full HD. Semnalul 4K/UHD adaugă imaginii, pe lângă definiție mai mare, o fidelitate semnificativ îmbunătățită a culorilor, rezultatul fiind o experiență TV mult mai naturală. Tehnologia 4K/UHD este cel mai bine pusă în valoare pe televizoare cu diagonale mai mari de 50’’/126 cm.

iNES GROUP este în plin proces de migrare a rețelei sale de abonați la servicii rezidențiale (Internet, Televiziune și Telefonie) pe GPON, cea mai performantă tehnologie de acces prin fibră optică. Migrarea pe noua soluție de acces se va încheia în cursul anului 2016 când toți abonații vor beneficia de performanțele noii platforme: gigabit la Internet și Televiziune 4K/UHD.

Despre iNES Group

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B/B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, Telefonie fixă sau servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc). Pentru clienții din segmentul rezidential, iNES oferă primul serviciu IPTV din România - televiziune digitală IP prin fibră optică, cu cel mai mare număr de canale, inclusiv canale HD – ca parte din pachetul iNES IPTV, alături de internet prin fibră optică și telefonie fixă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ines-group/ines-group-anunta-testarea-cu-succes-a-televiziunii-4k-uhd