Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad la iNES IPTV!

BUCURESTI - 24 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport

Live site

Sezoanele 2014-2019 ale principalelor competitii nationale de fotbal, Liga 1 si Cupa Ligii, vor putea fi urmarite in reteaua iNES IPTV.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad la iNES IPTV!

Sezoanele 2014-2019 ale principalelor competitii nationale de fotbal, Liga 1 si Cupa Ligii, vor putea fi urmarite in reteaua iNES IPTV

Meciurile vor fi disponibile pe canalele Look TV si Look Plus, care au preluat drepturile de difuzare a sezoanelor competitionale din Liga 1 si Cupa Ligii. Pasionatii de fotbal vor trai suspansul, energia si adrenalina meciurilor incepand cu luna iulie 2014.

Canalele Look TV si Look Plus se regasesc in grila iNES IPTV si vor fi oferite in continuare abonatilor iNES rezidentiali fara costuri suplimentare. 

Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri acces la programe mult asteptate, precum partidele de fotbal din Liga 1 si Cupa Ligii. Urmarim mereu cu atentie oportunitatile de imbogatire a grilei noastre de programe cu continut premium. – Dl. Ioan Irina – Director de Vanzari, iNES GROUP.

Despre iNES Group

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, care ofera servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul Ines Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ines-group/meciurile-din-liga-1-si-cupa-ligii-se-vad-la-ines-iptv