InfoTouch va prezinta tableta iTab Hallo 79 3G - all-in-one!

BUCURESTI - 10 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Internet

Live site

Esti tanar, esti dinamic, tot timpul in miscare? Atunci ai nevoie de tableta all-in-one, iTab Hallo 79!

Tableta InfoTouch iTab Hallo 79 3G

Tableta InfoTouch iTab Hallo 79 3G

Noua tabletă InfoTouch iTab Hallo 79 integrează un procesor quad core Cortex A7, 1,2Ghz, MediaTek MTK8389 fabricat pe tehnologia de 28 nm, cu GPU PowerVR SGX544.

iTab Hallo 79, cu o dimensiune a ecranului de 7.9”, vine cu un raport calitate-preț excelent, pozitionandu-se ca o tabletă ce acoperă perfect nevoile de mobilitate, portabilitate și multimedia ale utilizatorilor cu grijă pentru bugetul propriu.

Tableta este un all-in one complet, integrand :

-3G+ ce asigura accesul la internet cu viteze de pina la 21 Mbps,

-2G - ce asigura apeluri voce, imperecheata cu o casca Bluetooth poate fi folosita si ca un telefon.

-Bluetooth 4.0 - ce asigura conectarea perifericeor fara fir: casti , boxe, tastaturi bluetooth.

-FM radio - pentru cei pasionati de muzica, stiri, divertisment.

-Light sensor, magnetic senzor, proximity senzor pentru o autonomie cat mai mare a bateriei

- 2 camere: una de 2 mpx pentru apeluri skype, si una de 5 mpx cu auto focus pentru a imortaliza sau filma cele mai importante momente din viata dumneavoastra.

Ecranul de 7.9”, IPS, are o rezoluție de 1024x768 și unghi de vizibilitate de 178 grade, oferă o experiență de vizionare deosebit de plăcută, indiferent dacă este vorba de fotografii, videoclipuri, filme sau pur și simplu de navigare pe Internet sau de editarea unor documente.

Sistemul de operare preinstalat, Android 4.2.2, este completat de capacități multitasking și jocuri 3D, suportând personalizare prin acces direct în Google Play. Tableta InfoTouch vine cu 1 GB de RAM și oferă spațiu de stocare de 8 sau 16 GB, care poate fi și extins cu până la 32 GB, prin micro SDHC.

Tableta InfoTouch iTab Hallo 79 3G poate fi achizitionata in pachete promotionale cu preturi incepand de la 799 lei de pe iTab.ro cat si de pe site-urile partenerilor.

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.

Taguri: tabletainfotouchtableteitabhallo 79
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infotouch/infotouch-va-prezinta-tableta-itab-hallo-79-3g-all-in-one