Cursuri de formare profesionala, traininguri si scoli de vara la 1360 m altitudine

Fundata - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Situat la o altitidine de 1360 m, in localitatea Fundata, Judetul Brasov, Complexul Euro Park este un concept turistic inedit, modern, care oferta oaspetilor servicii de calitate, atent personalizate, si diversificate, intr-un cadru natural de exceptie.

oferta cursuri

oferta cursuri

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Schimbările tot mai dese obligă la o adaptare rapidă la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare. Astfel, fiecare persoană activă profesional trebuie să se specializeze cât mai mult şi, acolo unde este posibil, pe mai multe arii din domeniul său de activitate.

Institutiile care organzieaza cursuri de formare profesionala sau de specializare cauta sa le ofere cursantilor un mix inedit de servicii pentru a-i atrage: know-how, metode moderne si interactive de predare-invatare, locatii turistice inedite, diversitate,  si servicii la standarde inalte.

Complexul Euro Park, (Fundata, jud Bv) intruneste toate cerintele specifice institutiilor organizatoare de cursuri de formare profesionala si specializare, deoarace ofera cursantilor cele mai bune conditii pentru asimilarea informatiilor, dar si un peisaj natural de exceptie, confort la superlativ si servicii de relaxare.

In ceea ce priveste organizarea cursurilor, a trainigurilor de specializare sau a scolilor de vara, care, de obicei se deruleaza pe mai multe zile, am conceput oferte atractive , care includ servicii complete si diverse, cu tarife incepand de la 55 euro/pers (2 zile, pensiune completa, sala de conferinte, facilitati de relaxare si sport).

Despre Ingrafmedia

Situat intr-o zona pitoreasca, la 18 km de Castelul Bran, si dispunand de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 37 de camere moderne, dispuse in 5 vile . Complexul dispune de o piscina interioara si zona de wellness, teren de tenis, teren de fotbal si o zona de activitati indoor.
Pentru organizarea evenimentelor corporate (traininguri, cursuri, prezentari, sedinte), dispunem de o sala de conferinte, dar si spatii speciale pentru organizarea activitatilor de team building outdoor. Pentru segmentul corporate, complexul ofera si alte servicii specifice: petreceri tematice, foc de tabara, BBQ, tir cu arcul, paintball, atv-uri si treasure hunt.
Restaurantul complexului are specific traditional romanesc, oferind preparate proaspete si variate, cu produse provenite de la producatorii locali, strategia de promovare si vanzare bazandu-se pe promovarea traditionalului si a traditiilor locale