ESDU DanceStar Romania 2013

Locul desfasurarii: Palatul National al Copiilor

Organizator: Ars Nova

ESDU DanceStar Romania 2013

ESDU DanceStar Romania 2013, aflat la cea de-a IV-a editie, se va desfasura sambata, 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Competitia va aduna sute de dansatori profesionisti, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans dar si dansatori individuali, din toata tara, care se vor intrece pentru a putea castiga dreptul de a participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 ce va avea loc in perioada  15-19 Mai 2013 in Croatia. Castigatorii turnelui si cei care obtin numarul minim de pucte pentru calificare vor merge in Porec, Croatia, unde vor intra in concurs alaturi de cei mai buni dansatori din lume.

ESDU DanceStar Romania 2013, organizat sub egida European Dance Union, este impartit in mai multe sectiuni, dupa cum urmeaza: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Persoanele care vor sa se inscrie la ESDU DanceStar Romania 2013 o pot face in perioada 15 ianuarie-15 februarie, direct pe site: http://www.esdu.org/dancestar/romania.

Dansatorii vor performa pe o scena profesionala iar competitia va fi jurizata de un juriu profesionist, competent si impartial. Cei mai talentati participanti, care vor reusi sa adune numarul minim de pucte pentru calificare vor fi eligibili pentru a participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013. De altfel, conditia necesara pentru a participa la acest campionat este castigarea unui turneu regional ESDU DanceStar.

Comunitatea  ESDU a fost fondata in urma cu aproximativ 15 ani de catre Prof. Nora Mackh, in Klagenfurt, Austria. Intentia profesorului a fost sa creeze un grup cat mai mare de format din persoane care impartasesc aceeasi pasiune: lumea dansului. Ideea sa s-a bucurat de succes astfel ca, in prezent, competitia are mii de fani in intreaga lume.

Despre INK9

Cu numele potrivit, cu sloganul cel mai usor de tinut minte, cu o comunicare adecvata si un design inovator, creatiile noastre sunt menite sa devina trambulina comunicarii de brand a companiei tale.

Confirmare pana la data: 23 februarie 2013

Participare: Taxa de participare