Adona.ro aduce noi modele de rucsacuri dama pe site

BUCURESTI - 12 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Favoritul a zeci de mii de femei, site-ul adona.ro aduce noi modele de rucsacuri dama in plin sezon. Acestea respecta tendintele acestei veri, avand un design cu elemente ce le diferentiaza si le scot in evidenta.

Adona.ro aduce pe site noi modele de rucsacuri dama.

Adona.ro aduce pe site noi modele de rucsacuri dama.

Noile modele de rucsacuri dama propuse de Adona.ro au un design la moda, fiind realizate sa dureze si fiind confectionate dintr-un material de calitate. Un alt avantaj al acestora este pretul accesibil, astfel iubitoarele de accesorii pot fi in tendinte cu rucsacuri dama ieftine.

Noile rucsacuri dama de pe site-ul adona.ro au accente jucause si colorate ca perle, tinte si stickere, ce dau un plus de originalitate si creativitate. Culorile acestora variaza de la negru la bleu sau roz sidefat ceea ce le face potrivite pentru tinutele chic de vara. Un singur rucsac dama din noile modele este ideal pentru o aparitie memorabila atat la iesirile in oras, cat si la festivaluri sau in vacante.

Pe langa componenta stilistica, noile rucsacuri sunt practice, fiecare dintre acestea avand cate un safe pocket. Acesta este un buzunar pozitionat pe partea din spate a rucsacurilor ce asigura o mai mare siguranta pentru lucrurile valoroase. De asemenea, cu ajutorul acestui buzunar telefonul sau cheile pot fi gasite mult mai repede, nefiind nevoie sa fie cautate printre celelalte lucruri din rucsac. Datorita manerelor reglabile acestea ofera un plus de confort, fiind usor de adaptat si lasand mainile libere pentru o mai mare lejeritate.

Ca si celelate accesorii Adona.ro, rucsacurile de dama beneficiaza la orice comanda de costuri de transport zero. Mai mult, in doar 48 de ore rucsacul dorit va ajunge oriunde in tara, sigur si in cele mai bune conditii.

Din dorinta de a-si surprinde clientii cu produse noi si de calitate care sa respecte recomandarile designerilor si ale caselor de moda de top, adona.ro aduce mereu produsele cele mai Pe langa categoria de rucsacuri, pe adona.ro mai puteti gasi si rucsacuri de barbati si mamici, dar si genti, ceasuri si portofele atat pentru femei, cat si pentru barbati.