Adona.ro – vanzari crescute in categoria ceasuri dama

BUCURESTI - 13 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de genti si accesorii pentru femei si barbati, Adona.ro, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 20% mai mare in materie de ceasuri dama in prima parte a lunii martie, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ceasuri dama

ceasuri dama

Datorita campaniei de martisor si de ziua femeii din perioada 1 – 8 martie, Adona.ro a inregistrat un numar impresionant de comenzi in categoria ceasuri dama, surclasand comenzile de ceasuri pentru barbati.

Anul acesta, desi vremea de inceput de primavara a venit cu ninsoare si vreme rea, acest lucru nu i-a impiedicat pe romani sa ofere cadouri deosebite cu ocazia martisorului si a zilei de 8 martie. Cei mai multi au optat pentru ceasuri dama ieftine comandate de pe adona.ro, dar si pentru genti si rucsacuri. Clientele fidele Adona.ro au ales si ele cadouri pentru mame, surori sau prietene dn categoriile ceasuri, genti dama sau portofele dama. In topul preferintelor clientilor s-au aflat ceasurile elegante avand curele metalice, urmate de cele casual ce prezinta curele din piele. De asemnea, aceasta categorie a inregistrat cel mai mare numar de comenzi din aceasta perioada si prin prisma faptului ca ceasurile sunt un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei. Toate aceste sarbatori cu prilejul carora clientii au ales produse potrivite pentru cadou de pe adona.ro, au determinat o crestere a vanzarilor cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut in categoria ceasuri dama .

Pentru perioada urmatoare, Adona.ro preconizeaza din nou o crestere a vanzarilor in categoriile de dama, dar si in cele de barbati, bazandu-se pe perioada sarbatorilor de Paste in care romanii isi vor indrepta din nou atentia catre cadouri. Clientii fideli stiu deja procedura simpla de plasare a unei comenzi, iar cei noi sunt incurajati sa descopere acest lucru pe site-ul adona.ro.

 

Asa cum s-au obisnuit, clientii pot comanda produsele Adona online, rapid si ursor, beneficiind in continuare de transport gratuit, sau o pot face folosind numarul de telefon: 0727 239 399.