Amanet Cashbook: cel mai de incredere amanet telefoane din Bucuresti

BUCURESTI - 4 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Cu peste 30 de agentii in toata tara, Cashbook Amanet a dobandit un real succes si in mediul online cu o gama variata de produse.

Dorind sa aduca o solutie mai rapida si practica, Cashbook Amanet pune la dispozitia publicului obiecte amanetate de calitate la un pret competitiv. Printre acestea obiecte se regasesc: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, drone, siteme audio, console, dar si masini. Poate cea mai de succes categorie este cea de amanet telefoane.

Telefonul este un obiect personal ce isi pierde repede calitatile din cauza evolutiei tehnologiei mult prea rapide. Atunci cand resursele financiare nu sunt foarte permisive este greu sa se pastreze pasul cu tehnologia. De aceea, Cashbook pune la dispozitia publicului varianta de amanet telefoane Bucuresti. Astfel oricine are nevoie si isi doreste poate gasi atat un telefon de ultima generatie, cat si un telefon mai simplu la un pret corect si accesibil. De asemenea, este disponibil si un serviciu de schimb de obiecte, un telefon putand fi achizitionat daca se da la schimb un alt obiect cu aceeasi valoare sau cu o valoare mai mica plus diferenta de pret. Datorita acestei solutii, clientii pot achizitiona un telefon chiar si fara sa scoata bani din buzunar.

Cashbook Amanet nu este disponibil doar in cele 11 agentii din Bucuresti, ci si in restul agentiilor din tara ca Ploiesti, Bacau, Buzau, Deva, Focsani, Galati sau Braila, dar si in alte orase prin intermediul site-ului amanetonline.com. Agentia ofera garantie pentru produsele amanetate timp de 30 de zile, ofera bon sau factura fiscala si transport gratuit la comenzile de peste 7000 lei.

Renumit pentru beneficiile dedicate clientilor si calitatea si seriozitatea oferite acestora, Cashbook Amanet garanteaza siguranta si rapiditate in oferirea tuturor serviciilor. Pentru mai multe detalii publicul este invitat pe site-ul amanetonline.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/amanet-cashbook-cel-mai-de-incredere-amanet-telefoane-din-bucuresti