Amanet Cashbook ofera posibilitatea amanetarii telefonului

BUCURESTI - 31 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Amanet Cashbook vine in ajutorul clientilor care intampina probleme financiare, cu serviciul de amanetare al telefonului mobil.

Din dorinta de a rezolva nevoia celor ce se afla in criza financiara si nu au obiecte pretioase de amanetat pentru a iesi din acest impas, agentia de amanet accepta acordarea de imprumuturi pentru obiecte electronice: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, drone, siteme audio, console, dar si masini. Unul dintre cele mai solicitate servicii de a lungul timpului a fost cel de amanet telefoane.

Telefonul este un obiect indispensabil in zilele noastre, insa atunci cand apar situatii neprevazute acesta poate fi si un obiect cu ajutorul caruia se pot rezolva probleme de ordin economic. Venind in intampinarea acestor situatii, Amanet Cashbook pune la dispozitia publicului varianta de amanet telefoane Bucuresti. Acest serviciu este disponibil in cele 11 agentii din Bucuresti, dar si in restul agentiilor din tara ca Ploiesti, Bacau, Buzau, Deva, Focsani, Galati sau Braila. De asemenea, pentru cei care nu au timp sa ajunga in agentiile din Bucuresti, amanetarea telefonului poate avea loc si prin intermediul amanetului la domiciliu.

Aceasta noua varianta de amanet ofera o experienta practica si rapida clientilor. Cei care vor sa folosesca acest serviciu trebuie sa stie ca acesta este unul foarte sigur si simplu de accesat in doar trei pasi: completarea formularului online, contactarea clientului de catre operatorii call-center si ridicarea produsului daca acesta se califica pentru a fi amanetat, semnarea contractului si obtinerea imprumutului.

Datorita respectului, seriozitatii si a selectiei produselor in baza calitatii acestora, Amanet Cashbook este recunoscut ca fiind cel mai de incredere amanet. Cu o experienta indelungata, agentia garanteaza siguranta si rapiditate in oferirea tuturor serviciilor. Mai multe informatii pot fi obtinute pe www.amanetonline.com, la adresa de e-mail: office@amanetonline.com si la numarul de telefon: 0720444000.