Cea mai completa gama de piese biciclete, doar pe bikexcs.ro

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

BikeXCS.ro, cel mai ieftin si dotat service de biciclete si accesorii din Bucuresti, ofera acum cea mai completa gama de piese pentru biciclete.

BikeXCS.ro, cel mai ieftin si dotat service de biciclete si accesorii din Bucuresti, ofera acum cea mai completa gama de piese pentru biciclete.

             Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul bicicletelor, magazinul BikeXCS.ro pune astazi la dispozitia clientilor o gama impresionanta de piese biciclete. Facand totul cu pasiune si profesionalism, BikeXCS.ro ofera piese bicicleta de o calitate exceptionala, ce asigura o buna functionalitate pe parcursul timpului.

             Fiind primul magazin online de biciclete din Romania, la BikeXCS.ro performanta bicicletelor corespunde cu cea a pieselor si accesoriilor. Atat online, dar si in cele doua showroom-uri, respectiv cel din Baba Novac 11a si cel din Nicolae G. Caramfil 34, clientii au la dispozitie astazi cea mai completa gama de piese biciclete ieftine.

             Astfel ca, oricine viziteaza site-ul oficial BikeXCS.ro sau unul dintre cele doua sedii din Bucuresti, poate gasi piesele pentru bicicleta de care are nevoie la preturi avantajoase. Cele 9 categorii de piese biciclete de pe BikeXCS.ro sunt: transmisie bicicleta (angrenare si monoblocuri, manete de frana si schimbator, pinioane si lanturi, schimbatoare de viteze), furci, cadre si cuvete, pedale bicicleta (pedale SPD, pedale cu platforma), frane bicicleta (frane pe janta, frane pe disc, discuri de frana, adaptori si altele), roti, jante si butuci bicicleta, cabluri, camasi si conducte bicicleta, cauciucuri, camere si tubeless bicicleta (anvelope, camere, tubeless), sei, tije si coliere bicicleta si pipe, ghidoane si mansoane bicicleta.

             Toate aceste piese biciclete, precum si multe alte accesorii si echipamente, alaturi de ultimele modele de biciclete ale anului pot fi comandate acum de pe BikeXCS.ro sau direct din cele doua showroom-uri din Bucuresti.

             Pentru mai multe informatii, clientii pot accesa site-ul oficial BikeXCS.ro sau suna la unul dintre numerele de telefon: 0735 818 636 (magazin online), 0731 956 126 (showroom Baba Novac 11a) sau 0736 787 178 (Nicolae G. Caramfil 34).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/cea-mai-completa-gama-de-piese-biciclete-doar-pe-bikexcs-ro