Ceasuri barbati – modele trendy la preturi accesibile pe Adona.ro

BUCURESTI - 7 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adona.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de genti si accesorii pentru barbati si femei din Romania, s-a remarcat in 2017 cu cele mai actuale modele de ceasuri barbati, iar pentru 2018 si-a actualizat deja colectia cu modele in tendintele specifice acestui an. Reputatia ce ii revine magazinului online Adona.ro se datoreaza, bineinteles, calitatii si diversitatii produselor regasite in site la preturi accesibile.

ceasuri barbati

ceasuri barbati

Adona.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de ceasuri barbati ieftine fie ca vorbim de modele elegante, fashion sau sport. Acestea sunt fabricate din otel inoxidabil, iar curelele pot fi din piele, silicon sau metalice.

Vei gasi pe Adona.ro ceasuri de la unele dintre cele mai cunoscute marci precum Q&Q, Jordan Kerr sau Gino Rossi ( un brand international apreciat pentru aspect, rezistenta si pentru modelele mereu in pas cu ultimele tendinte).  In 2017 vanzarile pentru ceasuri barbati au crescut considerabil fata de anul precedent, acest lucru datorandu-se in primul rand diversitatii modelelor, a preturilor accesibile si a campaniei de sale recent incheiate de pe site. In comenzile pentru ceasuri barbati s-au evidentiat atat modele elegante cat si cele sport.

Devenite accesorii la moda si nu doar obiecte de masurare a timpului, ceasurile de mana au ajuns un must in ceea ce priveste accesorizarea tinutei. Fie ca vorbim de ceasuri barbati sau de cele pentru femei, de modele clasice sau sofisticate, accestea sunt elementele ce fac diferenta in completarea tinutei. Designul acestora este factorul decisiv in procesul de cumparare a unui model sau altul, iar acest lucru nu se aplica doar in cazul femeilor. Barbatii acorda o atentie deosebita in alegerea ceasurilor ca si accesoriu inedit.

Asa cum s-au obisnuit, clientii pot comanda ceasurile Adona online, rapid si ursor, beneficiind in continuare de transport gratuit, sau o pot face folosind numarul de telefon: 0727 239 399.