Eproiectedecase.ro: proiecte de case la jumatate de pret

BUCURESTI - 20 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

In luna martie, pentru cei ce iti doresc o casa si au nevoie de un proiect de casa, exista o veste buna: echipa de specialisti in acest domeniu, eproiectedecase.ro, ofera o reducere de -50% la orice astfel de proiect.

proiecte de case

proiecte de case

Pentru ca odata cu inceputul sezonului cald, constructiile incep din nou sa ia amploare, persoanele interesate in prima faza de diverse proiecte de case au acum o reducere considerabila, de -50% oferita de eproiectedecase.ro. De pe site, acestia isi pot alege planul pe care il considera cel mai potrivit din categoria de proiecte case.

Odata ce intra pe site, publicul isi poate alege din o multime de proiecte de case pe cel ideal, fie dintre cele standard, deja existente in site, fie pot solicia personalizarea proiectului pentru casa in functie de preferinte, trimitand schitele sau ideile regasite pe internet in sectiunea “solicitare proiect personalizat”. Pe eproiectedecase.ro, fiecare proiect este gandit in asa maniera incat clientul sa se poata bucura de cel mai bun pret, la realizarea acestora fiind luate in calcul costurile ce implica si contructia propriu-zisa.

Echipa de specialisti eProiecte, pune la dispozitia beneficiarilor proiecte de case complete gata de a fi livrate oriunde inRomania, garantand totodata valabilitatea acestora pe perioada nedeterminata. Cu alte cuvinte, clientii pot sa solicite inceperea constructiei oricand doresc, avand in acelasi timp garantia ca pot obtinue fara probleme autorizatia de contructie in baza proiectuui de casa solicitat. Printre beneficiile aduse de echipa eProiecte se afla urmatoarele: clientii pot obtine  documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC-ul), detalii referitoare la executia pentru proiectul de rezistenta si nu in ultimul rand, listele de cantitati pentru structura.

Cu o experinta de peste 8 ani in domeniu realizarii proiectelor de case, echipa eProiecte este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati ce isi practica cu drag meseria. Avand la activ 800 de proiecte de case autorizate la nivel antional, acestia pun in prim plan intelegerea nevoilor clientilor si incadrarea in bugetele acestora.

Pentru cei ce si-au ales deja un model de proiect de pe site, sau vor sa solicite un proiect personalizat, eProiecte le sta la dispozitie cu sfaturi, sugestii sau un cost pentru proiectul dorit la numarul de telefon 0736.478.471 sau pe adresa de e-mail eproiectedecase@gmail.com.