eproiectedecase.ro: Proiecte de case pentru toate buzunarele

BUCURESTI - 16 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Avand in spate peste 7 ani de experienta in domeniu, echipa eProiecte aduce fericire romanilor de pe intreg teritoriul tarii cu proiecte de case standard sau personalizate pe bugetul fiecaruia.

proiecte case

proiecte case

Urmarind in primul rand sa inteleaga foarte bine nevoile, fricile si dorintele clientilor cu care lucreaza, echipa are in vedere in acelasi tip sa satisfaca aceste nevoi orientandu-se dupa bugetul familiilor ce aleg sa lucreze cu ei.

Cei interesati de constructia unei case si care isi doresc sa faca primul pas in acest sens, pot alege din multitudinea de proiecte de case ce se regases pe site-ul eproiectedecase.ro. Tot acolo vizitatorii vor descoperi categorii separate pentru proiecte case in functie de marimea casei, de la cele mari cu etaj sau cele de peste 160 m² pana la case mici sau cele sub 100 m². La toate acestea, clientii pot beneficia de reduceri de -30% daca aleg doar proiectul de pe eproiectedecase.ro. In schimb, cei care aleg sa  contruiasca cu echipa eproiecte beneficiaza de gratuitate la proiect.

Toate proiectele ce se regasesc pe site pot fi livrate de echipa eProiecte oriunde intara, beneficiarii acestora avand garantia valabilitatii proiectelor pe o perioada nedeterminata. Ca urmare, beneficiarii pot incepe constructia oricand doresc. Totodata, pentru ca acesti specialisti isi fac meseria cu entuziasm si profesionalism, clientii beneficiaza si de documentele necesare obtinerii autorizatiei de construire (DTAC-ul) de care au nevoie pentru a putea face pasul urmator, si anume construirea efectiva a casei.

Pe parcursul celor 7 ani de existenta, echipa eProiecteDeCase.ro  a autorizat peste 800 de proiecte la nivel national printr-o abordare pragmatica si ancorata in realitatea pietei, asigurand in acelasi timp arhitecturi functionale ce se incadreaza in bugetele fiecaruia. Avand in vedere ca alegerea unui proiect casa nu este deloc usoara,  pe langa proiectele de case standardizate regasite pe site, clientii poti beneficia si de proiecte personalizate. Completand formularul din site, cei intersati pot solicita o oferta in urma carora pot lua o decizie.

Desigur, pentru mai multe informatii, sfaturi sau sugestii, cei interesati pot apela numarul de telefon 0736.478.471 sau pot trimite un e-mail la adresa eproiectedecase@gmail.com.