Eproiectedecase.ro: Proiectele de case mici favoritele romanilor

BUCURESTI - 24 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Prezenta pe piata din Romania inca din anul 2011, echipa eProiectedecase a relizat pana in prezent peste 1200 de proiecte de case la nivel national. In urma experientei vaste, membrii echipei au declarat ca cele mai de succes proiecte in randul romanilor sunt cele pentru casele mici.

Echipa Eproiecte a declarat: proiecte de case mici - preferatele romanilor

Echipa Eproiecte a declarat: proiecte de case mici - preferatele romanilor

Acesta este motivul pentru care specialistii eproiectedecase.ro au realizat o multitudine de proiecte case mici, venind astfel in intampinarea celor ce au un buget limitat sau care nu au la dispozitie un teren ofertant. Toate proiectele din categoria proiecte de case mici pot fi personalizate in functie de dorintele clientilor.

Gama de proiecte de case mici a fost realizata pentru a oferi un spatiu bine compartimentat folosind o arhitectura functionala armonioasa ce vine sa rezolve nevoile celor ce le vor locui. In functie de numarul membrilor, casele sub 100m² pot avea de la un singur doarmitor la trei dormitoare. Gandite inteligent, acest tip de proiecte de casa ofera suficient spatiu chiar si pentru familiile mai numeroase. In plus, cantitatile sunt calculate astfel incat clientii beneficiaza de un cost optim de punere in executie.

O casa mica are mai multe avantaje: constructia acesteia se preteaza la un teren mai mic, costul mai mic al materialelor de constructie, consumul mai redus al utilitatilor, cheltuieli mai mici pentru mobilare si decorare, dar si un timp mult mai scurt pentru curatenie. Toate aceste beneficii au contribuit ca proiectele de case mici sa fie preferatele romanilor.

Formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in proiecte de case, echipa eproiectedecase.ro are o abordare pragmatica focusata pe intelegerea nevoilor, fricilor si dorintelor celor ce isi doresc o casa de la 0. Din dorinta de a simplifica intreg parcursul proiectare - autorizare – executie, echipa se poate ocupa si de obtinerea avizelor necesare la constructia casei.

Pentru mai multe informatii, dar si comenzi, echipa eProiecte poate fi contactata de catre persoanele interesate, atat la numarul de telefon 0736.478.471, cat si pe adresa de e-mail eproiectedecase@gmail.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/eproiectedecase-ro-proiectele-de-case-mici-favoritele-romanilor