Lansat recent, brand-ul de paste Antonio di Vaio este deja printre preferatele romanilor

BUCURESTI - 29 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lansat de putina vreme pe piata din Romania, brandul de paste Antonio di Vaio a castigat deja aprecierea romanilor, urcand foarte repede in topul preferintelor acestora in materie de paste.

antonio di vaio

antonio di vaio

Marca de paste Antonio di Vaio a fost creata in jurul sutelor de ani de traditie ale bucatariei italiene si vine in intampinarea publicului sau cu o gama diversa de paste de calitate superioara. Desi nu este lansat de multa vreme, brandul a cunoscut un real succes printre romanii pasionati de retele de paste gustoase si sanatoase.

Asa cum era de asteptat, marca Antonio di Vaio a cucerit in foarte scurt timp iubitorii de paste de calitate, si nu intamplator. Produsele Antonio di Vaio sunt apreciate de publicul roman datorita aportului de substante nutritive si fibre pe care il au cerealele atent selectionate din care sunt produse. Nici gustul produselor nu este mai prejos, acesta fiind unul  deosebit, ceea ce in esenta este garantia unei retete desavarsite.

Graul dur folosit la producerea pastelor si nivelul ridicat de proteine, de peste 12%, sunt caracteristicile principale pentru care pastele Antonio di Vaio se regasesc in topul produselor de acest tip, pentru care persoanele atente la alimentatia lor opteaza din ce in ce mai mult. Astfel de beneficii au fost special gandite pentru a satisface nevoile  romanilor care sunt atenti la produsele folosite in alimentatie si care isi doresc un regim de viata echilibrat.

Pastele Antonio di Vaio nu sunt apreciate doar pentru caracteristicile de baza mentionate anterior, ci si pentru rezistenta la fierbere si textura ideala obtinuta in urma acestui proces, elemente extrem de importante in prepararea unor retete de paste excelente. La fel de importante sunt si calitatea produselor Antonio di Vaio si pretul competitiv.

Va invitam sa descoperiti toate sortimentele de paste oferite de Antonio di Vaio si sa va bucurati de gustul mereu proaspat si deosebit al fiecarui produs in parte.

Taguri: antonio di vaio