Roxannes pregateste deja colectia de cadouri inedite pentru Valentine’s Day

BUCURESTI - 17 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca mai este doar o luna pana la Valentine’s Day, sarbatoarea pe care romanii au imbratisat-o cu atat de mult entuziasm, roxannes.ro vine deja in intampinarea publicului sau cu o colectie de cadouri actualizata.

cadouri femei

cadouri femei

Zilele pana cea mai importanta sarbatoare a lunii februarie sunt numarate, iar acum, pe roxannes.ro, persoanele interesate pot sa comande deja cele mai noi produse adaugate in categoria de cadouri inedite . Ca in fiecare an, brand-ul este aproape de cei care isi doresc sa faca fericite persoanele din viata lor cu ocazia fiecarei sarbatori sau aniversari, iar anul acesta categoriile de cadouri femei si cadouri pentru barbati sunt actualizate mai devreme pentru. Astfel, publicul va putea alege din timp cele mai bune variante de cadouri femei si barbati cu ajutorul carora vor putea surprinde persoanele iubite cu ocazia sarbatorii dedicata Sf. Valentin.

In colectia de cadouri, publicul Roxannes poate alege din peste 3000 de variante, cu ajutorul carora sa isi exprime sentimentele pe care le impartasesc cu persoanele dragi. Printre posibilele cadouri pe care acestia pot sa le ofere se afla cardurile cadou, bijuteriile sau accesoriile IT/mobile.

Romanii sunt generosi cu zilele in care se celebreaza iubirea, astfel incat 14 februarie este urmat de Dragobete, o sarbatoare autohtona a indragostitilor. Daca cuplurile vor sa marcheze ambele zile, Roxanne’s vine in intampinarea lor mereu cu categorii de cadouri actualizate, adaptate ultimelor cerinte. Mai mult decat atat, publicul se poate bucura si de reduceri aplicate periodic unui numar important de produse disponibile pe site.

Produsele din categoria de cadouri marca Roxanne’s pot fi comandate foarte usor online pe roxannes.ro sau achizitionate direct din Showroom-ul  Roxanne’s, aflat in Baneasa Shopping City, deschis L-D intre orele 10:00-22:00.

Pentru mai multe informatii despre produse, Roxanne’s pune la dispozitia publicului sau si datele de contact: telefon 0749 228 855, adresa mail contact@roxannes.ro.