Rucsacul multifunctional Sorin- disponibil in trei culori pe Adona.ro

BUCURESTI - 14 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adona.ro anunta clientii ca rucsacul multifunctional, Sorin, este diponibil pe site in 3 culori, astfel incat fiecare sa-si poata alege modelul potrivit stilului personal. Culorile bleumarin, gri sau negru pot fi selectate la plasarea comenzii rucsacului.

Adona.ro ofera acum rucsacuri barbati multifunctionale la preturi super avantajoase

Adona.ro ofera acum rucsacuri barbati multifunctionale la preturi super avantajoase

Site-ul de renume Adona.ro pune la dispozitia clientilor sai rucsacul Sorin pe trei culori: bleumarin, gri si negru pentru ca fiecare sa poata alege culoarea cea mai potrivit in functie de stilul personal. Anuntul vine in intampinarea tuturor celor ce au cautat un rucsac barbati versatil in care sa-si poarte laptopul si cu posibilitate de conectare a telefonului sau a bateriei la un cablu USB.

Rucsacul Sorin este un rucsac laptop cu design rigid, foarte bine structurat. Acesta este perfect pentru birou sau iesirile in oras datorita design-ului modern si al compartimentarii ingenios gandite. Rucsacul Sorin vine impreuna cu un cablu USB la care se poate conecta bateria externa, un port USB la care se poate conecta cablul de incarcare al telefonului, un lacat cu cifru pentru a pastra bunurile personale in siguranta si un compartiment special pentru un laptop cu dimensiunea de pana la 17 inch.

Oferta de rucsacuri barbati de pe adona.ro este foarte variata atat din punct de vedere al modelelor, cat si din punct de vedere al culorilor, echipa de la Adona.ro punand mare accent pe o oferta cat mai vasta pentru satisfacerea tuturor nevoilor nevoilor clientilor.

Rezistenta, calitate, spatiu de depozitare, dar si faptul ca este usor de purtat datorita baretelor de umar cu burete, fac din rucsacul Sorin unul dintre cele mai alese produse din categoria celor destinate barbatilor. Acest rucsac de barbati este unul versatil si usor de purtat in orice context, de catre orice barbat, fie el corporatist sau student.

Rucsacul Sorin poate fi comandat direct de pe site-ul Adona.ro din categoria „Accesorii barbati”. Pentru mai multe detalii, clientii pot apela numarul de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.