Sezonul celor mai delicioase plăcinte începe cu făina Delizia

BUCURESTI - 28 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odată cu sosirea toamnei, începe și sezonul plăcintelor delicoase cu fructe proaspete și făina cea mai fină. Delizia este brand-ul pe care publicul deja îl îndrăgește și în care are încredere când vine vorba de cele mai pufoase dulciuri.

Făina Delizia te ajută sa pregătești cele mai delicioase plăcinte de toamnă.

Făina Delizia te ajută sa pregătești cele mai delicioase plăcinte de toamnă.

Pentru că toamna se coc cele mai multe fructe potrivite pentru plăcinte sau fel de fel de dulciuri, gospodinele se pun deja pe adunat idei de astfel de rețete pe care să le prepare pentru cei dragi. De altfel, ele încep ușor ușor și cumpărăturile pentru aceste dulciuri. Cănd vine vorba despre ingredientul principal în pregătirea plăcintelor, făina, cele mai multe dintre ele știu deja că cea mai potrivită este făina Delizia.

Brand-ul Delizia pune la dispoziția publicului 4 tipuri de făină, fiecare potrivită pentru preparate specifice. De exemplu, făina pentru pizza va fi, bineînțeles, aleasă pentru o pizza sănătoasă făcută în casă, în timp ce făina pentru cozonaci va fi folosită la preparatele dulci din preajma sărbătorilor de iarnă. Făina Delizia pentru patiserie însă, este cea mai potrivită în sezonul acesta, pentru plăcinte pufoase și aromate.

Dintre toate dulciurile de toamnă, cea mai populară este incredibila plăcinta de dovleac sau cea dulce cu mere, urmată îndeaproape de găluștele sau plăcintele cu prune. De altfel, acestea sunt cele mai potrivite fructe de sezon pentru dulciuri, alături de gutui, prune sau fructe de pădure.

Pentru un plus de aromă, gospodinele adaugă printre ingredientele clasice și scorțisoară, nuci, stafide, esență de rom și alte mici mirodenii pentru a aduce ceva deosebit în desertul servit musafirilor sau familiei.

Pe de altă parte, ingredintele de bază: ouăle, făina, untul și zahărul sunt printre primele produse puse în cărucior de către bucătărese, fiecare dintre ele preferand un anumit brand. Recomandarea specialiștilor este însă să aleagă produse special dedicate pentru fieacre tip de preparat în parte (cum ar fi de exemplu făina Delizia pentru patiserie – pentru dulciuri, făina pentru brutarie – pentru produse de panificație etc).

Taguri: faina deliziadelizia
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/sezonul-celor-mai-delicioase-placinte-incepe-cu-faina-delizia