Tot ce trebuie să știi despre Velashape 3 - beneficii și rezultate

BUCURESTI - 12 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Velashape III, tratament nonchirurgical împotriva celulitei și a laxității cutanate, oferă rezultate rapid vizibile, fără riscuri și fără timp de recuperare. Acesta acționează în zona abdomenului, a gambelor, a brațelor, a bărbiei, a coapselor și a regiunii fesiere.

Velashape - tratament celulita

Velashape - tratament celulita

Bazat pe tehnologia elos, velashape 3 permite încălzirea controlată, profundă a celulelor adipoase, a septurilor fibroase conjunctive din jurul lor și a fibrelor de colagen. Cu ajutorul combinării radiofrecvenței bipolare cu lumină infraroșie, vacuum și masaj, velashape stimulează circulația sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și producția de colagen nou.

Planul de tratament se stabilește cu medicul dermatolog la consultația preliminară, iar în funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau al laxității pielii, se stabilește numărul de ședințe necesare. Pot fi necesare între 4 și 8 ședințe velashape 3 , efectuate la distanta de  1-2 săptămâni.

Rezultatele acestui tratament celulita încep să se observe imediat după prima sesiune la nivelul pielii, însă reducerea semnificativă a țesutului adipos, dar și a laxității pielii  se observă în timp.  Pentru menținerea rezultatelor medicale, doctorul Oana Spanu va recomandă o dietă bogată în fibre, activitate sportivă susținută, dar și păstrarea greutatii corporale corespunzătoare înălțimii și vârstei, fără variații  mai mari de 1-2 kg.

Echipamentul de remodelare corporală Velashape 3 include lumină infraroșie care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime, radiofrecvență bipolară care încălzește țesutul până la 15 mm adâncime, vacuum care asigură livrarea precisă a energiei și role pentru masaj și drenaj.

Tratamentele sunt efectuate de personal medical calificat, sub atenta supraveghere a mediului dermatolog. Cu toate că în timpul procedurii este prezentă o senzație de încălzire ușoară sau moderată, suportabilă, pacientele nu trebuie să-și facă griji din aceasta cauză, deoarece asta presupune că tratamentul acționează în profunzimea țesutului. La final,  pielea devine ușor roșie, dar efectul trece în maxim câteva ore.

Clinica de Dermatologie DR. Oana Spanu invită persoanele interesate să ceară detalii la numerele de telefon: 0725525922 și 0314379825 sau la adresa de e-mail contact@oanaspanu.ro